Ένοπλη ληστεία στην καρδιά της Αθήνας – «Σήκωσαν» πανάκριβα ρολόγια

Ένοπλη ληστεία στην καρδιά της Αθήνας – «Σήκωσαν» πανάκριβα ρολόγια
Το κατάστημα με πολυτελή ρολόγια που σημειώθηκε ένοπλη ληστεία, λίγο μετά τις 11:00, στην οδό Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, άγνωστος δράστης, που ήταν καλοντυμένος, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δει ακριβά ρολόγια. Μόλις υπάλληλοι του καταστήματος του παρουσίασαν τα ρολόγια που ζήτησε να δει, ο δράστης έβγαλε όπλο και, αφού τους ακινητοποίησε πήρε άγνωστο, έως τώρα, αριθμό ρολογιών και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εκτιμά ότι σε κοντινό σημείο τον περίμενε συνεργός του. Αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Η αστυνομία αναζητεί τον ύποπτο που κατάφερε να διαφύγει.

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11:00, σε κατάστημα με πολυτελή ρολόγια, στην οδό Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, άγνωστος δράστης, που ήταν καλοντυμένος, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δει ακριβά ρολόγια. Μόλις υπάλληλοι του καταστήματος του παρουσίασαν τα ρολόγια που ζήτησε να δει, ο δράστης έβγαλε όπλο και, αφού τους ακινητοποίησε πήρε άγνωστο, έως τώρα, αριθμό ρολογιών και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εκτιμά ότι σε κοντινό σημείο τον περίμενε συνεργός του.

Αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.