Έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις στον τελικό των φετινών European Business Awards

Έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις στον τελικό των φετινών European Business Awards

Ποιοι είναι οι “National Winners” που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση των European Business Awards 2017/18, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Οι έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν διακριθεί στην κατηγορία τους, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον τελικό των European Business Awards 2017/18 σε ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι οι εξής: ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ, SOCIALAB ΕΠΕ, ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ, REΖΟS BRANDS AΕ, EPSILON NET ΑΕ, OWIWI, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΕ, MEDBEST ΑΕ και ATTICA-ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RSM Ελλάδος, Άθως Στυλιανού δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που για 11η συνεχή χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε αυτό τον τόσο σημαντικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η διάκριση μιας εταιρείας ως “National Winner” είναι ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα καθώς η επιλογή γίνεται βάσει υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις συμμετέχουν στα European Business Awards sponsored by RSM, αψηφώντας τις δυσκολίες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας μας και αναδεικνύοντας έτσι τις επιτυχημένες ελληνικές πρακτικές σε όλη την Ευρώπη. Συγχαρητήρια στις 11 ελληνικές επιχειρήσεις “National Winners” που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον τελικό. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τελευταία φάση του διαγωνισμού».

Βασικός στόχος των European Business Awards sponsored by RSM είναι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες. Η φιλοσοφία των European Business Awards ταιριάζει απόλυτα με τις αρχές της RSM, η οποία εστιάζει στη δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της, στην κατανόηση των αναγκών κάθε επιχείρησης και στην εξειδικευμένη προσέγγιση που δίνει προστιθέμενη αξία.

Η αξιολόγηση των εταιρειών που λαμβάνουν μέρος στα βραβεία, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την κριτική επιτροπή των European Business Awards sponsored by RSM, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης.