Για δέκατη φορά πατέρας ο Έντι Μέρφι

Για δέκατη φορά πατέρας ο Έντι Μέρφι
epa02902457 (FILES) US actor Eddie Murphy arrives for the 79th Annual Academy Awards at the Kodak Theatre in Hollywood, California, USA, 25 February 2007. Veteran Hollywood comedian Eddie Murphy will host the 2012 Oscars, telecast producers Brett Ratner and Don Mischer said on 06 September 2011. EPA/SEAN MASTERSON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο διάσημος ηθοποιός καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον γιο του Έρικ, με την πρώην σχέση του Πολέτ ΜακΝίλι το 1989.

Ο Έντι Μέρφι πρόκειται να γίνει πατέρας για δέκατη φορά. Ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί του με την επί σειρά ετών σύντροφό του Πέιτζ Μπούτσερ 39 ετών, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο ET.

Το μωρό θα γεννηθεί τον Δεκέμβριο, και ο  Έντι Μέρφι έχει ήδη μία 2χρονη κόρη, την Ίζι, με την Μπούτσερ. Το ζεύγος είναι μαζί από το 2012. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή το 2016 αστειευόμενος είπε ότι ενώ το μεγαλύτερο παιδί του πλησίαζε τα 30, ότι τα ενήλικα παιδιά του «μεγαλώνουν» δεν «γερνούν». «Κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει γκρίζα μαλλιά, κανένα δεν είναι φαλακρό» είπε και τόνισε ότι μεγαλώνει παιδιά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. «Είναι απλά φυσικό»μ σημείωσε.

Ο διάσημος κωμικός, εν τω μεταξύ, έχει άλλα οκτώ παιδιά από τέσσερις προηγούμενες σχέσεις.

Ο Έντι Μέρφι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον γιο του Έρικ, με την πρώην σχέση του Πολέτ ΜακΝίλι το 1989. Το δεύτερο παιδί του είναι ο γιος του Κρίστιαν, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σχέση του Ταμάρα Χουντ το 1990. Από το γάμο του με την Νικόλ Μίτσελ έχει πέντε παιδιά: Μπράια, Μάιλς, Σέιν, Ζόλα και Μπέλα. Ο ηθοποιός έχει επίσης μία 11χρονη κόρη από τη σχέση του με τη Μέλανι Μπράουν, τη Mel B των Spice Girls.

«Το πιο λαμπρό κομμάτι της ζωής μου είναι τα παιδιά μου» συνέχισε «Η σχέση μου μαζί τους, και ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω τους – ακόμα και γύρω από τα μεγάλης ηλικίας, με γκρίζα μαλλιά ή φαλακρά» ανέφερε αστειευόμενος.

Δείτε ακόμη: Έρευνα: Τα πρωτότοκα παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν και να πλουτίσουν