Επεκτείνει τη δραστηριότητά της στις ΗΠΑ η Intralot

Επεκτείνει τη δραστηριότητά της στις ΗΠΑ η Intralot

Η θυγατρική του ομίλου αναλαμβάνει τη λειτουργία της λοταρίας του Wyoming (WyoLotto).

Την έναρξη λειτουργίας της λοταρίας του Wyoming (WyoLotto) ανακοίνωσε η Intralot USA θυγατρική του Ομίλου Ιntralot στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά από προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή συνεργάτη για τη λειτουργία της λοταρίας και την παροχή των σχετικών υπηρεσιών που έγινε τον Δεκέμβριο του 2013, οι τρεις μεγαλύτεροι προμηθευτές του κλάδου υπέβαλαν τις προτάσεις τους. Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγησή τους, η λοταρία ανέθεσε το έργο στην Intralot, η οποία σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Η Intralot υπέγραψε με τη λοταρία πενταετές συμβόλαιο με τη δυνατότητα τριών επιπλέον πενταετών ανανεώσεων.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η Intralot παρέχει υπηρεσίες για τη προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του νέου κεντρικού συστήματος και των λειτουργικών συστημάτων της λοταρίας, των τερματικών της και του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένο προσωπικό που προσλαμβάνει και εκπαιδεύει τους πράκτορες, και συνεργάζεται μαζί τους με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.