Επενδύσεις ύψους 90 εκατομμύριων ευρώ μέσω franchise

Επενδύσεις ύψους 90 εκατομμύριων ευρώ μέσω franchise

Κορκίδης: Το franchise είναι μία από τις βασικές διεξόδους που έχει ένας επιχειρηματίας είτε σαν δικαιοδόχος franchise είτε σαν master franchisor.

Επτακόσιες νέες συμβάσεις franchise, με το ύψος των νέων επενδύσεων να φτάνει στα 90 εκατομμύρια ευρώ, έχουν ξεκινήσει το διάστημα 2013-2016, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης στα εγκαίνια της 19ης Έκθεσης «ΚΕΜ-Franchise 2017».

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «μετά από 8 χρόνια κρίσης, οι πρωτοπόρες και καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν παρουσιαστεί, αλλά και ο διάλογος ανάμεσα στους επιχειρηματίες έχουν διαμορφώσει όρους για την ανάδειξη νέων ιδεών, την υψηλού επιπέδου ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις και τη συμβολή στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στο μέτρο του δυνατού πάντοτε».

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ ανέφερε ακόμη ότι το franchise είναι μία από τις βασικές διεξόδους που έχει ένας επιχειρηματίας είτε σαν δικαιοδόχος franchise είτε σαν master franchisor, και η ΕΣΕΕ στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό της Έκθεσης ΚΕΜ-Franchise και βρίσκεται εδώ και χρόνια σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Franchise της Ελλάδος.