Επιχειρηματικότητα «εν πλω» από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CruiseInn

Επιχειρηματικότητα «εν πλω» από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CruiseInn

Στην κρουαζιέρα θα βρεθούν 55 συμμετέχοντες, νέοι επαγγελματίες που βρίσκονται στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα ή ετοιμάζονται να στελεχώσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επιχείρηση τους μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα πλέει στο Αιγαίο δίνει για μια ακόμη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CruiseInn, σε όσους ενδιαφέρονται.

Ειδικότερα , όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το CruiseInn επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως τις 20 Μαΐου 2018στο getcruiseinn.com.

Το CruiseInn, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται εν πλω για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα, προσφέροντας μία νέα εμπειρία, ταξιδεύοντας 7 ημέρες στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Celestyal Cruises.

Φέτος, το Celestyal Crystal μετατρέπεται σε κρουαζιερόπλοιο καινοτομίας και σαλπάρει στις 2 Ιουλίου. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Σάμο.

Στην κρουαζιέρα θα βρεθούν 55 συμμετέχοντες, νέοι επαγγελματίες που έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα ή ετοιμάζονται να στελεχώσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Στους προορισμούς θα γίνει διασύνδεση με τα τοπικά οικοσυστήματα καινοτομίας με σκοπό να δημιουργηθούν συνέργειες μεταξύ των συμμετεχόντων και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας στους κλάδους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας, της Ναυτιλίας και της Τεχνολογίας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά «Αν έχεις ξεκινήσει τη δική σου startup και χρειάζεσαι τα απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσεις στην περαιτέρω ανάπτυξη – βελτίωση της, έχεις κάνει τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στον κόσμο των επιχειρήσεων και αναζητείς στοχευμένη γνώση και δικτύωση με άλλους επαγγελματίες και επιχειρήσεις δήλωσε συμμετοχή στο getcruiseinn.com»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής, τις διαδικασίες κλπ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα.

Οι συμμετέχοντες που θα σαλπάρουν με το CruiseInn θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης.

Την αιγίδα τους στο CruiseInn 2018 προσφέρουν το Υπουργείο Τουρισμού και ο Δήμος Μυκόνου και το Bluegrowth.