Έρχεται το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Grace Kalamata

Έρχεται το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Grace Kalamata

Θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 μοναδικού σχεδιασμού βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.

Τα σχέδια της για την ανάπτυξη μια νέας ξενοδοχειακής μονάδας, έξω από την πόλη της Καλαμάτας, ανακοίνωσε η Grace Hotels. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Grace Kalamata, το οποίο προβλέπεται να διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 μοναδικού σχεδιασμού βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει πολλές γαστρονομικές επιλογές με εστιατόρια που θα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, δύο μπαρ, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις SPA και θεραπείες ομορφιάς, αναζωογόνησης και ευεξίας, συνεδριακούς χώρους καθώς και ειδικές εγκαταστάσεις για τους μικρούς επισκέπτες, αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.

Διαβάστε ακόμη: Οι δέκα ακριβότερες σουίτες ξενοδοχείων στον κόσμο

Το Grace Kalamata, θα βρίσκεται περίπου 20 χλμ. δυτικά της Καλαμάτας, στην περιοχή της Βελίκας, περιοχή γνωστή για την φυσική ομορφιά της και τις εξαιρετικές παραλίες. Στην άκρη μιας πανέμορφης αμμώδους παραλίας 300 μέτρων, το ξενοδοχείο θα προσφέρει ειδυλλιακή θέα του Μεσσηνιακού κόλπου και του Ταΰγετου.

Η ευρύτερη περιοχή, πλούσια σε πολιτισμό και ιστορία, προσφέρει πολλές επιλογές για τους επισκέπτες. Από τη γραφική παραθαλάσσια πόλη της Πύλου και το παλάτι του Νέστορα, που αποτελεί ένα από τα καλύτερα σωζόμενα δείγματα Μυκηναϊκού ανακτόρου, έως και το γνωστό για τις ιαματικές πηγές Λουτράκι. Οι ιστορικές πόλεις του Ναυπλίου και της Μονεμβασιάς είναι επίσης σε κοντινή απόσταση, ενώ οι παραλίες της περιοχής, είναι εύκολα προσβάσιμες και σε κοντινή απόσταση από το Grace Kalamata.

Tripadvisor: Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Η κ. Λένα Λιβανίδου, υπεύθυνη του Ομίλου για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής, , δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος προορισμός αποτελεί ιδανική τοποθεσία για ένα ξενοδοχείο Grace. Η Καλαμάτα είναι μια αυθεντική και γοητευτική πόλη δίπλα στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος της περιοχής, σε συνδυασμό με τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις της Grace, θα προσφέρουν στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες αξέχαστη διαμονή και αναμνήσεις».

Το Grace Kalamata θα απέχει περίπου 2½ ώρες από την Αθήνα και 13 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο, που εντάσσεται στην ομάδα των ξενοδοχείων Grace στην Ελλάδα, μετά τα βραβευμένα διεθνώς Grace Mykonos και Grace Santorini καθώς και του Grace Kea που βρίσκεται υπό κατασκευή.