Έρχονται και στην Αθήνα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης;

Έρχονται και στην Αθήνα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης;

Η μεγάλη βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ εξετάζει την εξαγορά μικρομεσαίου ομίλου, με τζίρο 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μεγάλο βήμα ετοιμάζεται να κάνει, όπως όλα δείχνουν, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» που δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ιωάννης Μασούτης, εξετάζεται η εξαγορά ενός μικρομεσαίου ομίλου, με κύκλο εργασιών ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ημερησία», ο όμιλος «Μασούτης» έχει κύκλο εργασιών 750 εκατομμυρίων ευρώ και καταλαμβάνει μερίδιο 10,7% στην πανελλαδική αγορά των σούπερ μάρκετ και 33,5% στη Βόρεια Ελλάδα.

«Θέλουμε να κατέβουμε στην Αθήνα, μας ενδιαφέρει. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να υπάρξει μεσαία αλυσίδα με κύκλο εργασιών της τάξης του 50%, προκειμένου να προχωρήσουμε σε εξαγορά», εξήγησε ο κ. Μασούτης, ο οποίος επίσης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την αλυσίδα «Μασούτης» να εξαγοράζεται από την ΑΒ Βασιλόπουλος:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά». Σημείωσε δε, πως «αυτήν την περίοδο στην αγορά όλοι συζητούν με όλους και πρόκειται για διερευνητικές συζητήσεις».