ΕΤΕπ- Εθνική Τράπεζα- Εθνική Leasing: Συμφωνία ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση ΜμΕ

ΕΤΕπ- Εθνική Τράπεζα- Εθνική Leasing: Συμφωνία ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση ΜμΕ

Η συμφωνία αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να διευκολύνει την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση.

Σε συμφωνία συνεργασίας ύψους 50 εκατ. ευρώ, με σκοπό τη χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Εθνική Τράπεζα και η Εθνική Leasing.

Η Εθνική Leasing είναι η εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης του Ομίλου της ETE, και απευθύνεται σε επιχειρήσεις ενεργές σε κάθε τομέα της οικονομικής δραστηριότητας, με έμφαση στη βιομηχανία, βιοτεχνία, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εμπόριο, υπηρεσίες και κατασκευές, προσφέροντας λύσεις στα επενδυτικά σχέδια των πελατών της.

Η συμφωνία, επισημαίνεται από την Εθνική Τράπεζα, αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να διευκολύνει την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, προσφέροντάς τους ευνοϊκότερους όρους τιμολόγησης. Η συμφωνία συνεργασίας επίσης περιλαμβάνει επιπλέον τιμολογιακά κίνητρα για όσες επιχειρήσεις υποστηρίζουν την απασχόληση των νέων στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της ΕΤΕπ «Απασχόληση για Νέους», προκειμένου να προσλάβουν νέους εργαζομένους, ηλικίας έως 25 ετών.

Η συμφωνία μεταξύ ΕΤΕπ, ΕΤΕ και Εθνική Leasing εμπλουτίζει τις επιλογές πιστοδοτικών προϊόντων τα οποία προσφέρει ο Όμιλος της ETE και ενισχύει την επιτυχημένη συνεργασία της ΕΤΕ με την ΕΤΕπ, επισημαίνεται από την Εθνική.