Έτσι έκανε εκατομμυριούχους 14 φίλους του ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Έτσι έκανε εκατομμυριούχους 14 φίλους του ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Photo:

Η αφοσίωση πληρώνει. Πολύ καλά.

 

Άλλο είναι να κερνάς έναν φίλο σου μια μπύρα ή ένα γεύμα, και άλλο να του δίνεις ένα εκατομμύριο δολάρια.

Κι όμως. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Τζορτζ Κλούνεϊ, όπως μαρτυρά ο Rande Gerber, συνιδρυτής της βιομηχανίας παραγωγής τεκίλας Casamigos μαζί με τον διάσημο ηθοποιό.

Όπως δήλωσε στο CNBC ο Gerber, ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής προσέφερε από ένα εκατ. δολάρια σε 14 φίλους του κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο σπίτι του. Μάλιστα, ο καθένας έλαβε το ποσό σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων!

«Γνωρίζω ότι όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές, και μερικοί από εσάς εξακολουθούν να ζουν έτσι» φέρεται να είπε ο Κλούνεϊ κατά τον Gerber. «Από δω και πέρα δεν θα ανησυχείτε άλλο για το μέλλον των παιδιών σας, την εκπαίδευσή τους, το στεγαστικό σας δάνειο», συνέχισε να λέει στην παρέα του ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τον Κλούνεϊ να γίνει τόσο γενναιόδωρος; Η συγκεκριμένη παρέα με το παρατσούκλι «τα αγόρια» φέρεται να τον είχε βοηθήσει πάρα πολύ στα πρώτα του βήματα στο Χόλιγουντ, προσφέροντάς του στέγη και υποστήριξη στην προσπάθειά του να πετύχει το όνειρό του. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ηθοποιός επέλεξε να τους δείξει την ευγνωμοσύνη του.

Επιπλέον, όπως είπε ο Gerber, ο Κλούνεϊ ανέλαβε να πληρώσει και όλους τους απαιτούμενους φόρους για αυτή τη δωρεά.

Μέσα στην παρέα ήταν και ο Gerber, ο οποίος παρότι είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, δεν κατάφερε να πείσει τον Κλούνεϊ να μην του δώσει τα λεφτά. Τελικά, μόλις τα πήρε, αποφάσισε να τα δωρίσει σε φιλανθρωπίες.