Έτσι θα ψωνίζουν από εδώ και στο εξής οι χρήστες της Uber

Έτσι θα ψωνίζουν από εδώ και στο εξής οι χρήστες της Uber

Πώς η Uber θα γεφυρώσει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο λιανικής αγοράς.

Η Uber προσέθεσε την επιλογή του ride-sharing στους λιανοπωλητές, τις τράπεζες και τα εστιατόρια, επιτρέποντας στους καταναλωτές να «κλείσουν» μια διαδρομή προς αυτά τα σημεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Mobile Commerce Daily.

Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες όταν πατούν την επιλογή «Ride there with Uber» (Διαδρομή σε αυτό το σημείο με την Uber) μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή της Uber για να συνεχίσουν την παραγγελία τους.

Το εργαλείο omnichannel αποτελεί μέρος της συνολικής ώθησης της Uber στη λιανική, συνδυάζοντας την online και offline εμπειρία αγορών, ενώ στο μέλλον αναμένονται νέες συνεργασίες με περισσότερες εταιρείες λιανικής πώλησης.

Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο του 2016, η κυκλοφορία των πεζών σε τοποθεσίες λιανικής πώλησης μειώθηκε σχεδόν 10%, σύμφωνα με μια έκθεση του RetailNext. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι καταναλωτές πλεόν επιλέγουν να ψωνίζουν μέσω του διαδικτύου και όσοι εξακολουθούν να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν να χειρίζονται την τεχνολογία.

To νέο χαρακτηριστικό της Uber συνεπώς έχει στόχο να γεφυρώσει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο λιανικής για τους αγοραστές που στρέφονται στα online ψώνια και μπορούν να δουν από κοντά τα προϊόντα που επέλεξαν προτού τα αγοράσουν.