Eurobank: Διάθεση άνω των 20 χιλιάδων μετοχών της Grivalia Properties

Eurobank: Διάθεση άνω των 20 χιλιάδων μετοχών της Grivalia Properties

Πρόκειται για το σύνολο της συμμετοχής της στη Grivalia Properties, που αντιστοιχεί σε περίπου 20% του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας.

Την διάθεση 20.252.001 μετοχών της Grivalia Properties μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών ανακοίνωσε η Eurobank.

Συγκεκριμένα, η Eurobank Ergasias Α.Ε. (“Eurobank”) ανακοίνωσε σήμερα ότι διέθεσε επιτυχώς μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε θεσμικούς επενδυτές δια ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών ( Ιδιωτική Τοποθέτηση), 20.252.001 κοινές μετοχές της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ (“Grivalia Properties”), ήτοι το σύνολο της συμμετοχής της στη Grivalia Properties, που αντιστοιχεί σε περίπου 20% του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας σε τιμή €8,80 ανά μετοχή.

Σε θυγατρικές της Fairfax κατανεμήθηκαν 10.000.000 μετοχές και, κατά συνέπεια, μετά την ολοκλήρωση της Ιδιωτικής Τοποθέτησης τα ελεγχόμενα από τη Fairfax δικαιώματα ψήφου στη Grivalia Properties θα αυξηθούν σε περίπου 51,4%. Σε διάφορα funds, των οποίων διαχειριστής επενδύσεων είναι η Pacific Investment Management Company LLC, κατανεμήθηκαν 5.065.000 μετοχές.

Η HSBC Bank plc, η AXIA Ventures Group Ltd και η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ ενήργησαν για λογαριασμό της Eurobank ως Γενικοί Συντονιστές (Joint Global Coordinators) και Συνδιαχειριστές (Joint Bookrunners) της Ιδιωτικής Τοποθέτησης (από κοινού οι “Διαχειριστές”).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της GRIVALIA