FF Group και Shiseido γράφουν «νέα σελίδα» στον τομέα των καλλυντικών

FF Group και Shiseido γράφουν «νέα σελίδα» στον τομέα των καλλυντικών

Συνεργασία του Ομίλου FF Group με τον Όμιλο Shiseido.

Την αποκλειστική εκπροσώπηση και διανομή των προϊόντων Shiseido για Ελλάδα και Κύπρο ανέλαβε ο Όμιλος FF Group, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στον κλάδο Beauty & Cosmetics.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Folli Follie SA απέκτησε ολόκληρο το μετοχικό πακέτο της θυγατρικής του Ομίλου Shiseido, SHISEIDO HELLAS (Αθήνα, Ελλάδα), η οποία εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της διεθνούς μάρκας «SHISEIDO» στην Ελλάδα.

Η Shiseido έχει συνάψει σύμβαση εμπορικής αντιπροσωπείας, για την εισαγωγή και πώληση των προϊόντων της διεθνούς μάρκας «SHISEIDO» στην Ελλάδα, με την SHISEIDO HELLAS (της οποίας το εταιρικό όνομα άλλαξε σε SELECTIVE COSMETICS HELLAS S.A.). H τελευταία είναι πλέον θυγατρική εταιρεία της FOLLI FOLLIE S.A., η οποία θα προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη του brand στην Ελλάδα, μέσω μιας δομημένης συνεργασίας με τον Όμιλο FF Group που διαθέτει αξιόλογες δυνατότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ στην ελληνική αγορά.

Ο Όμιλος FF Group ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στον κλάδο Beauty & Cosmetics στις αρχές του 2012, με την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή στην Ελλάδα του αρωματικού της Procter & Gamble Prestige, καθώς και των προϊόντων Make Up της Dolce&Gabbana. Τα επόμενα χρόνια η δραστηριότητα αυτή επεκτάθηκε με το brand Molton Brown, καθώς και με το concept store Heaven on Earth.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα συνεργασία με τον Όμιλο SHISEIDO σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του κλάδου Beauty & Cosmetics του Ομίλου και συγκεκριμένα στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και αποτελεί μια ισχυρή δέσμευση για μια περαιτέρω ανάπτυξη και εκτός της ελληνικής αγοράς.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος SHISEIDO ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα και είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο. Η εταιρεία έχει μακροχρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά, ξεκινώντας από το 1991.