Focus στους φοιτητές κάνει η ZeniΘ

Focus στους φοιτητές κάνει η ZeniΘ

Το εντυπωσιακό περίπτερο στη ΔΕΘ και η επεκτατική πολιτική σε νέες ηλικιακές κατηγορίες.

 

Άνοιγμα προς τους φοιτητές κάνει η Zeniθ, η εταιρεία που ασχολείται με την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας, σε μία κίνηση να διευρύνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των πελατών της.

Λανσάροντας ένα νέο προϊόν για τους φοιτητές επιδιώκει μέσα από την ισχυροποίηση της παρουσία της να λάβει  μερίδια από τον ανταγωνισμό. Παρουσία διοικητικών στελεχών της ιταλικής  Εni, αλλά και θεσμικών παραγόντων η Zeniθ επέλεξε την 83η ΔΕΘ για να ενημερώσει, μέσα από το εντυπωσιακό περίπτερό της, το ευρύ κοινό για τα νέα σχέδιά της.

Ειδικότερα, το προϊόν POWER HOME STUDENT απευθύνεται μόνο σε φοιτητές,  η  διάρκεια σύμβασης είναι 12μηνη, με δύο δωρεάν πάγια για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και  παρέχει έκπτωση 15% επί της τιμής Χρέωσης Ενέργειας (€/kWh). Το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται σε 4,5 ευρώ με τη χρέωση ενέργειας να διαμορφώνεται στα 0,0800 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

“Φέτος θα κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα υποσχεθήκαμε. Είμαστε μια εταιρεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά κατακτά ολόκληρη την Ελλάδα” ανέφερε ο Διευθυντής Marketing της Zeniθ, Μάνος Εξαρχουλάκος, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως εντός του 2019 αναμένεται να εγκαινιαστεί ένα καινούριο ενεργειακό κατάστημα  στην Αθήνα.

Για “πάντρεμα” του παλιού με το νέο έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της ZeniΘ, Φεντερίκο Ρέγκολα, αφού όπως είπε πρόκειται για μια εταιρεία με 18 χρόνια ιστορίας που βγαίνει δυναμικά στην αγορά με νέα εταιρική ταυτότητα.

Υπενθύμισε πως η ZeniΘ αποτελεί τον πρώτο ολοκληρωμένο πάροχο στη χώρα, ο οποίος έχει την εμπιστοσύνη 300.000 πελατών και πρόσθεσε πως ο αριθμός των πελατών του φυσικού αερίου ανέρχεται πλέον σε 10.000.

Την ικανοποίησή του για την πορεία της ZeniΘ στην ελληνική αγορά εξέφρασε ο  Πιέτρο Γκαλίτσι, αντιπρόεδρος της ιταλικών συμφερόντων Eni, που αποτελεί και στρατηγικό εταίρο της ZeniΘ. Εξήρε την εξαιρετική συνεργασία με τη ΔΕΠΑ, ενώ αναφέρθηκε στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η Eni έπειτα από τη δραστηριοποίησή της εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη. “Φέρνουμε τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις δίνοντας έμφαση στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα” είπε χαρακτηριστικά.

Παρών στο περίπτερο της ZeniΘ ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος. Κάνοντας μια αποτίμηση της κατάστασης στον κλάδο της ενέργειας τόνισε πως μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα άλλαξε άρδην όλο το θεσμικό πλαίσιο με τη χώρα μας να αποκτά ισχυρότατη παρουσία στο φυσικό αέριο, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα της σε διεθνές επίπεδο. “Η χώρα έχει καταστεί σημείο ανάπτυξης και σταθερότητας, αλλά και ένας τόπος όπου αξίζει να επενδύσει κανείς” δήλωσε ο κ. Φάμελος.

Ως μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,  Κωνσταντίνος Γιουτίκας, την είσοδο του φυσικού αερίου στην αγορά καυσίμων, εξηγώντας ότι πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή ενέργειας με πολλαπλά οφέλη για την τσέπη του καταναλωτή, ενώ υπενθύμισε τις επενδύσεις ύψους 15 εκατ. Ευρώ που “τρέχουν” για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλη την Περιφέρεια.