Folli Follie: Προσφεύγει κατά των διατάξεων για δέσμευση ακινήτων

Folli Follie: Προσφεύγει κατά των διατάξεων για δέσμευση ακινήτων

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία τονίζει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης.

Την απόφασή της να ασκήσει το δικαίωμά της και να προσφύγει κατά των διατάξεων με τις οποίες δεσμεύονται τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας αλλά και της ίδιας της εταιρείας, ανακοίνωσε η ανώνυμη εταιρεία Folli Follie.

Η εταιρεία τονίζει στην ανακοίνωσή της πως βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας: 

«Η ανώνυμη εταιρεία Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία ανακοινώνει ότι η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προέβη στην έκδοση δύο διατάξεων, δυνάμει των οποίων απαγορεύτηκε η εκποίηση ή η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας, η οποία βρίσκεται στον Aγιο Στέφανο Αττικής, στο Νέο Ψυχικό, στο Κορωπί, στη Σαντορίνη και στην Γλυφάδα.

Η Εταιρεία ήδη αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμά της και να προσφύγει κατά των ανωτέρω διατάξεων και πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της Εταιρείας βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων».