Fortune Dinner στο Ecali Club: Οι πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα βραβεύτηκαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Fortune Dinner στο Ecali Club: Οι πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα βραβεύτηκαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Η έρευνα Most Admired Companies που καταρτίζει το Fortune με την KPMG είχε την τιμητική της – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Η βραδιά της Τρίτης 13 Νοεμβρίου στο Ecali Club ήταν μια λαμπρή γιορτή της επιχειρηματικότητας. Περισσότερα από 150 στελέχη, από τις εταιρείες – πρωταθλητές που αναδείχτηκαν φέτος top scorers στη λίστα Most Admired Companies 2018, ήρθαν στο Fortune Dinner που ήταν αφιερωμένο στην μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το 2015, όταν για πρώτη φορά το Fortune, με στρατηγικό συνεργάτη την KPMG, καταρτίσαμε τη λίστα Most Admired Companies στην Ελλάδα, και μέσα στα τέσσερα αυτά χρόνια έγινε θεσμός και κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, η brand manager του Fortune, Αναστασία Παρετζόγλου, είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο, οι νέες εταιρείες που για πρώτη φορά αναδεικνύονται, μας ευχαριστούν γι’ αυτή την τόσο τιμητική διάκριση. Κάθε χρόνο, διευκρινίζουμε στους new comers στην έρευνα, ότι δεν είναι το Fortune που αναδεικνύει μια εταιρεία στην κορυφή της λίστας, αλλά, αντίθετα, είναι ο σεβασμός των ανθρώπων της αγοράς που οι εταιρείες αυτές έχουν κατακτήσει. Είναι οι άνθρωποι της αγοράς που συμμετέχουν στην έρευνα και ψηφίζουν. Οι εταιρείες που βρίσκονται σήμερα εδώ για να παραλάβουν το βραβείο τους, πέρα από την ευρωστία των οικονομικών μεγεθών τους, που είναι η αφετηρία για να μπουν στο δείγμα της έρευνας, έχουν κτίσει σωστά δύο πράγματα: brand awareness και θετικό perception.»

Δείτε το βίντεο:

Φέτος, στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 1700 C-Level στελέχη, από 315 εταιρείες των οποίων ο ετήσιος τζίρος είναι μεγαλύτερος των 50 εκατ. ευρώ και κλήθηκαν να επιλέξουν τις καλύτερες εταιρείες από 9 συνολικά κλάδους, με γνώμονα τα 9 κριτήρια που εγκαθίδρυσε διεθνώς η αμερικανική έκδοση του Fortune.

Πρωταγωνιστές του Fortune Dinner στο Ecali Club ήταν οι επικεφαλής των πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα που παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους βραβεία και όχι μόνο.

Δύο πρωταθλητές από τον χώρο του μπάσκετ, με σημαντικές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά και μίλησαν για εκείνα τα κοινά χαρακτηριστικά που συνδέουν το «επιχειρείν» με τον πρωταθλητισμό. Αντοχή, διάρκεια, πάθος, ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις καθημερινές δυσκολίες και πάνω από όλα όραμα είναι εκείνα τα στοιχεία, που σε οδηγούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στον αθλητισμό. Και είναι αυτά τα ίδια στοιχεία που ξεχωρίζουν τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για να διακριθούν στο επιχειρηματικό τερέν.

Οι δύο αθλητές που συνεχίζουν με επιτυχία στον χώρο των επιχειρήσεων σε ένα Q & A με τον Τάσο Ζάχο, Editor in Chief του Fortune.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο νωρίτερα, τρεις εκπρόσωποι εταιρειών που ήταν new comers στις Most Admired Companies 2018, μίλησαν σε ένα σύντομο panel discussion για την διάκρισή τους αλλά και για εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ανέδειξαν τις επιχειρήσεις τους, top scorers στη φετινή λίστα: η Κατερίνα Βλάχου CEO της Mondelez, ο Γιώργος Τσινάβος, Deputy CEO της ΚΡΙ ΚΡΙ και η Μαρία Σκάγκου, Head of Legal & External Affairs της Vodafone.

Δείτε το βίντεο:

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, η Γεωργία Καλεμίδου, διευθύντρια του Τμήματος Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, που αναφέρθηκε στην ενδιαφέρουσα «κινητικότητα» που παρατηρείται στις εταιρείες που αναδεικνύονται κάθε χρόνο στη λίστα και στα κρίσιμα συμπεράσματα που αντλούνται από τα τέσσερα χρόνια που πραγματοποιείται η έρευνα για τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Χορηγοί της βραδιάς ήταν η Diageo που προσέφερε τα welcome drinks και το Κτήμα Semeli που προσέφερε τα κρασιά.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τη βράβευση των εταιρειών: 

1/65
H Αναστασία Παρετζόγλου καλησπερίζει το κοινό στο Ecali Club.
H Aναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager του Fortune.
H Γεωργία Καλεμίδου της KPMG.
O Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του Fortune.
Από δεξιά προς αριστερά: η Κατερίνα Βλάχου CEO της Mondelez, ο Γιώργος Τσινάβος, Deputy CEO της ΚΡΙ ΚΡΙ και η Μαρία Σκάγκου, Head of Legal & External Affairs της Vodafone.
H Κατερίνα Βλάχου CEO της Mondelez.
H Μαρία Σκάγκου της Vodafone.
O Γιώργος Τσινάβος της Κρι - Κρι.
O Θοδωρής Παπαλουκάς, founder του Eurohoops Αcademy.
Ο founder του athlenda.com
Ο Μιχάλης Κουβελιώτης της Aegean Air, που πήρε την πρώτη θέση στην έρευνα.
Ο Χρήστος Χαρπαντίδης της Παπαστράτος.
Ο Νίκος Λαβίδας της Σκλαβενίτης.
Η Ντέπυ Τζιμέα του Ομίλου ΟΤΕ.
O Γιάννης Πανιάρας της Τιτάν Α.Ε.
Η Αλεξία Μαχαίρα της ΑΒ Βασιλόπουλος.
O Γεράσιμος Μπαρμπέτας της Eurobank.
Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος της Abbvie.
Η Αναστασία Παρετζόγλου και ο Γιάννης Καλλίγερος της Mercedes - Benz Ελλάς.
O Ιάκωβος Μελισσανίδης της Aegean Oil.
O Γιώργος Τσινάβος της Κρι Κρι.
Η Αναστασία Αγγελή της Diageo.
O Γιώργος Τσαπρούνης της Wind.
Η Μαρία Γεώργαλος της Chipita.
O Γιάννης Σανιδιώτης της Κλέμαν Ελλάδος.
O Αλέξανδρος Δανιηλίδης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Ο Μάριος Ιεροδιακόνου της Genesis Pharma.
O Γιώργος Σώρας του ομίλου Υγεία.
Η Δέσποινα Λιόντου της Νασόπουλος.
Ο Βασίλης Μαστοράκης της ΚΑΡΕΛΙΑ.
Ο Θοδωρής Παπαφωτόπουλος της BIC.
Η Μαρία Σκάγκου της Vodafone.
H Senior Editor του Fortune Μαρία Ακρίβου με τον Editor in Chief του Fortune, Τάσο Ζάχο.
Η Αναστασία Παρετζόγλου του Fortune, o Μιχάλης Στάγκος της mscomm, η Κατερίνα Βλάχου της Mondelez.
H Ρεβέκκα Πιτσίκα της People for Business με τους Τάσο Ζάχο και Αναστασία Παρετζόγλου του Fortune.
O Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean Oil Αντώνης Παπαδάκης.
Η ομάδα του Fortune με τους Θοδωρή Παπαλουκά και Λάζαρο Παπαδόπουλο.
H Diageo με το Johnnie Walker Black Label μεγάλος χορηγός της βραδιάς.
Η ομάδα της Παπαστράτος με το βραβείο.
Η Έφη Κουτσουρέλη του ομίλου Quest.
O επικεφαλής της Xerox, μεγάλου χορηγού της έρευνας Most Admired Companies, Bασίλης Ραμπάτ.
H Χριστίνα Ακουρή της Παπαστράτος με τους Τάσο Ζάχο και Τέτα Μάη του Fortune και την Αλεξάνδρα Γεωργιάδου της Παπαστράτος.
Tα κρασιά της βραδιά από τη Semeli.