Founder Institute: Γνωρίστε τον μεγαλύτερο τεχνολογικό επιταχυντή στον κόσμο

Founder Institute: Γνωρίστε τον μεγαλύτερο τεχνολογικό επιταχυντή στον κόσμο

Το Startup Pitch Bootcamp υπόσχεται να βελτιώσει τις δεξιότηες παρουσίασης των επιχειρηματικών σας ιδεών.

Το Athens Founder Institute και οι Industry DisruptorsGame Changers (IDGC) σας προσκαλούν στην εκδήλωση Startup Pitch Bootcamp, με θέμα την βελτίωση των δεξιοτήτων παρουσίασης των επιχειρηματικών ιδεών (pitchingskills), την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19.00 στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια).

Ελάτε να μάθετε πως μπορεί το Founder Institute να σας βοηθήσει να αναδείξετε την ιδέα σας σε μια επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση, πως μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, ποια λάθη θα πρέπει να αποφύγετε κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης και πώς να διακρίνετε μια επιτυχημένη παρουσίαση, πώς να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των επενδυτών και άλλες χρήσιμες συμβουλές μέσα από ομιλίες και πρακτική εξάσκηση.

Τολμήστε να δοκιμάσετε την ιδέα σας παρουσιάζοντάς την ζωντανά, λαμβάνοντας συμβουλές από τους μέντορες και τους διευθυντές του προγράμματος!

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει το Founder Night Out, στο μπαρ του Ρομάντσο, όπου και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, τους απόφοιτους, τους Διευθυντές και τους μέντορες του Founder Institute πριν την έναρξη του προγράμματος.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://fi.co/e/34661.

Το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως software, αγροτικές τεχνολογίες(agtech), βιοτεχνολογία, cleantech, ecommerce, διαφήμιση, ψηφιακά μέσα , ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.