Φτιάξτε το «τέλειο κορμί» από το σπίτι σας

Φτιάξτε το «τέλειο κορμί» από το σπίτι σας

Το MyLiveGym είναι το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο στην Ελλάδα.

Το Πάσχα τελείωσε και όλοι μαζεύουν τα «κομμάτια» τους από τις ατασθαλίες του γιορτινού τραπεζιού. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η σκέψη για την εμφάνιση στις παραλίες φαντάζει εφιάλτης, διότι ελάχιστοι ήταν εκείνοι που προνόησαν εγκαίρως. Μην ξεχνάμε ότι κύριο χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο της «τελευταίας στιγμής», επομένως λίγοι ήταν εκείνοι που από το χειμώνα «έλιωσαν» κυριολεκτικά στα γυμναστήρια.

Και τι γίνεται με όσους δεν έχουν χρόνο για γυμναστική;  Μην ανησυχείτε καθόλου. Δεν χρειάζεται καν να κουνηθείτε από το σπίτι σας και να χάσετε τη βολή σας για να αποκτήσετε ένα σμιλεμένο κορμί, αρκεί να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του MyLiveGym. Πρόκειται για το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκγύμνασης σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Ακόμη κι αν δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, υπάρχει μια πληθώρα προγραμμάτων γυμναστικής όπως yoga, pilates, zumba και δεκάδες άλλα δυναμικά προγράμματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρηθείτε σε φόρμα.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο χρήστης μπαίνει στην ιστοσελίδα του MyLiveGym και έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει καθημερινά σε πραγματικό χρόνο και στην ελληνική γλώσσα το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία του. Εκτός από το live streaming υπάρχουν και videos on demand για όσους δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και θέλουν να εκτελούν τα προγράμματα ασκήσεων όποια στιγμή το επιθυμούν χωρίς να περιορίζονται χρονικά. Και το πιο σημαντικό, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το MyLiveGym είναι κυρίως γυναίκες, ηλικίας 18-45 χρονών που κατοικούν στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Αποτελεί την ιδανική λύση για μητέρες και εργαζόμενες γυναίκες οι οποίες λόγω υποχρεώσεων δεν επισκέπτονται συχνά γυμναστήρια, αλλά και για εκείνες που θα προτιμούσαν την επίβλεψη ενός personal trainer αλλά αδυνατούν να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτούνται για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Στα πλεονεκτήματα προσθέστε και το γεγονός ότι η εκγύμναση σε διαδικτυακό περιβάλλον «δεσμεύει» περισσότερο αυτόν που πρέπει να αθληθεί, αφού δεν χάνονται μαθήματα εξαιτίας άσχημων καιρικών φαινομένων ή λόγω απόστασης, ενώ δεν υπάρχει και η δικαιολογία του δεν πηγαίνω σε έναν δημόσιο χώρο επειδή δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου.

Επιπρόσθετα, το διαδικτυακό περιβάλλον του MyLiveGym προσφέρεται και σε όσους ενδιαφέρονται γενικότερα για το αδυνάτισμα, τις θερμίδες, την υγιεινή διατροφή, τη γυμναστική, τις σύγχρονες και δημοφιλείς μορφές άθλησης και είναι ανοιχτοί ν αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Διαβάστε ακόμη:

Διακοπές για… fitness!

Πέντε mobile εφαρμογές για άσκηση και fitness

Η Apple ετοιμάζει το απόλυτο fitness app