Game Changer in Digital Marketing: Το κορυφαίο Συνέδριο επιστρέφει

Game Changer in Digital Marketing: Το κορυφαίο Συνέδριο επιστρέφει

Το νέο Συνέδριο της σειράς Game Changer με θέμα το Digital Marketing επιστρέφει στην επιβλητική Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στις 10 Οκτωβρίου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου Συνεδρίου, η 24MEDIA, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, διοργανώνει το δεύτερο Game Changer με τίτλο “Digital Marketing”, στις 10 Οκτωβρίου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι κορυφαίοι του Digital Marketing παίρνουν τον λόγο

Οι τελευταίες εξελίξεις στη χρήση του video στη διαφήμιση, στο programmatic buying, το content marketing και το native advertising είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Για ό,τι έχει σχέση με το Digital Marketing θα μιλήσουν οι κορυφαίοι του τομέα τους στο Game Changer.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών  συγκαταλέγονται οι:

Panagiotis Giannopoulos, Global Head of Email Marketing, Amazon

Marshall Stark, Head of Display and Video Platforms, EMEA Go to Market, Google

Patrick M Falconer, Executive Director, The New York Times

Malika Sharma, Business Director, Digital Marketing Strategy & Client Servicing, Neo@Ogilvy

Μάριος Μπαρκής, Εμπορικός Διευθυντής, Νissan – Νικ.Ι.Θεοχαράκης

Κώστας Χαμαλίδης, Founder & CEO, Digital Minds

Βαγγέλης Δαβιτίδης, Co-Founder, Creative Director & Partner, 4 Wise Monkeys

Δημήτρης Μανιάτης, Head, Reprise Media Athens

Δημήτρης Σαββάκος, Creative Director, OgilvyOne Athens

Γιώργος Βαρέλογλου, Business Development Director, isobar & iProspect Greece

Digital Marketing, αυτός ο “ζωντανός οργανισμός”

Ως ζωντανός οργανισμός, το Digital Marketing, αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής, εξελίσσεται διαρκώς και μεταβάλλεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και την ανάγκη εταιρειών και επιχειρήσεων, να απογειώσουν τη δυναμική τους. To Game Changer in Digital Marketing προσφέρει μία σύγχρονη προσέγγιση γύρω από τα μέσα, το συνδυασμό μεταξύ τους και την ένταξή τους στους γενικότερους στόχους και στη στρατηγική μιας εταιρείας.

Οι ομιλητές του Συνεδρίου θα θέσουν προς συζήτηση κύρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο όπως οι ευκαιρίες που προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον, η δημιουργία αξιόπιστου και στοχευμένου περιεχομένου, η δημιουργία επιτυχημένης στρατηγικής email marketing παγκόσμιας εμβέλειας, η σημασία της δημιουργικότητας για πρωτοπόρες εφαρμογές ψηφιακού marketing, ο τρόπος να εμπλέξεις και να διατηρήσεις “δύσκολο” κοινό-αγορά, η στρατηγική marketing 360, η σημασία των influencers για το marketing.

Μέσα από τις ενδιαφέρουσες και διαφωτιστικές ομιλίες των προσκεκλημένων του Συνεδρίου, θα μάθουμε τα πάντα γύρω από το “οικοσύστημα” του Digital Marketing και το πώς μπορεί κανείς, να δημιουργήσει το αξιόπιστο και διαδραστικό περιεχόμενο, που θα οδηγήσει στην αλληλεπίδραση των εταιρειών με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Οι ομιλητές, προερχόμενοι από κάποιες από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες, θα αναλύσουν το πώς μπορεί να εκτοξεύσει κανείς τη δυναμική του, εξηγώντας το πώς και το γιατί είναι απαραίτητα τα εργαλεία του digital Marketing.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr