Γεύματα αγάπης ανήμερα των Χριστουγέννων από τους Δήμους και την Εκκλησία

Γεύματα αγάπης ανήμερα των Χριστουγέννων από τους Δήμους και την Εκκλησία
Ãåýìáôá áãÜðçò êáé áëëçëåããýçò ðñïóöÝñåé ôï ÊÝíôñï Õðïäï÷Þò êáé Áëëçëåããýçò ôïõ ÄÞìïõ Áèçíáßùí (ÊÕÁÄÁ), áíÞìåñá ôùí ×ñéóôïõãÝííùí, óôéò åãêáôáóôÜóåéò ôïõ Êëåéóôïý Ãõìíáóôçñßïõ Ñïõö, ÁèÞíá, ÐáñáóêåõÞ 25 Äåêåìâñßïõ 2015. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Διακόσιες μερίδες φαγητό και χριστουγεννιάτικα γλυκά σε άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι καθώς και στους άπορους.

Γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης προσέφερε, για άλλη μια χρονιά, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα καθιερωμένα εορταστικά γεύματα δόθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ το μεσημέρι.

Διακόσιες μερίδες φαγητό και χριστουγεννιάτικα γλυκά διένειμε στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι καθώς και στους άπορους που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων του δήμου Πειραιά, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Γεύματα αγάπης διατέθηκαν και από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω των ενοριών και του οργανισμού Αποστολή ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες ανέλαβαν και πολλοί Δήμοι .

Εξάλλου, αλληλέγγυοι πολίτες μαγείρεψαν στο κέντρο του Πεδίου του Άρεως και παρείχαν δωρεάν φαγητό σε αστέγους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Η δράση τους, θα συνεχιστεί μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου.