Για αυτούς τους λόγους η Citi αναδείχθηκε ως η «καλύτερη επενδυτική τράπεζα στον κόσμο»

Για αυτούς τους λόγους η Citi αναδείχθηκε ως η «καλύτερη επενδυτική τράπεζα στον κόσμο»

Και όχι μόνο, αφού στην εκδήλωση Euromoney Awards for Excellence η τράπεζα έλαβε κι άλλες σημαντικές διακρίσεις.

 

H Citi αναδείχθηκε ως η καλύτερη επενδυτική τράπεζα στον κόσμο (World’s Best Investment Bank) στην ετήσια εκδήλωση Euromoney Awards for Excellence, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η τράπεζα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αναδείχθηκε επίσης, καλύτερη τράπεζα χρηματοδοτήσεων στον κόσμο (World’s Best Bank for Financing), καθώς και καλύτερη τράπεζα εταιρικής υπευθυνότητας στον κόσμο (World’s Best Bank for Corporate Responsibility).

Το Euromoney, σχολιάζοντας την επιτυχία της Citi, ανέφερε: “Η λογική πίσω από την υποψηφιότητα της Citi ως η καλύτερη επενδυτική τράπεζα στον κόσμο φέτος είναι απλή αλλά εντυπωσιακή. Σε κάθε μέρος του κόσμου όπου το Euromoney αξιολόγησε τις υποψηφιότητες των κορυφαίων περιφερειακών επενδυτικών τραπεζών, η Citi ήταν ένας πολύ δυνατός υποψήφιος. Και αυτό διότι υπήρχαν δύο αναμφισβήτητα γεγονότα σχετικά με το Institutional Clients Group της Citi: καμία άλλη τράπεζα δεν προσεγγίζει το μέγεθος και το εύρος των υπηρεσιών της Citi προς μεγάλους εταιρικούς πελάτες και, η Citi δεν έχει απλώς δημιουργήσει και διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο. Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο που λειτουργεί και εκτιμάται όλο και περισσότερο από τους πελάτες της, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τη Citi ως έναν αληθινό συνεργάτη για τις δικές τους παγκόσμιες επιχειρήσεις. Οι ανταγωνιστές τώρα συνειδητοποιούν ότι η Citi έχει κάτι που εκείνοι δεν έχουν. Οι πελάτες της όμως, το έχουν αντιληφθεί πολύ νωρίτερα”.