Για δύο ημέρες η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας θα χτυπάει στη Θεσσαλονίκη

Για δύο ημέρες η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας θα χτυπάει στη Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας έρχεται στη συμπρωτεύουσα.

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας. 

Ο λόγος για το INNECO 2016, το πρώτο Διεθνές πολυσυνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Το πολυσυνέδριο θα έχει δυο “hot spots” στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ένα θα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο GRAND Hotel Palace το οποίο θα φιλοξενήσει το τριήμερο 16 – 18 Δεκεμβρίου όλες τις ομιλίες, τα σεμινάρια, τα workshops και όλα τα Β2Β και Networking Events.

Το δεύτερο hot spot θα είναι στο φουαγιέ του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου θα φιλοξενηθεί η ανοιχτή Έκθεση Τεχνολογίας και Καινοτομίας τις ημερομηνίες 14 – 19 Δεκεμβρίου.

Έχουν επιλεγεί 23 σπουδαίοι ομιλητές, ξεχωριστές προσωπικότητες και αναγνωρισμένοι διεθνώς στον κλάδο τους που κάνουν το INNECO 2016 ένα μοναδικό multi-event με το οποίο ο Όμιλος ΝΕ ευελπιστεί να βάλει τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα στο επίκεντρο της νεανικής επιχειρηματικότητας της Ευρώπης.

Μάλιστα το INNECO 2016 υποστηρίζεται επίσημα από το την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νέων Επιχειρηματιών «Yes» (www.yesforeurope.eu) στο οποίο ο Όμιλος ΝΕ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας. Έτσι στα πλαίσια του INNECO 2016 θα πραγματοποιηθεί και το 6ο European Youth Entrepreneurship Conference. Τα προηγούμενα είχαν πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, το Λονδίνο, τη Ρώμη, την Αθήνα και το Κατόβιτσε της Πολωνίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το εκτενέστατο πρόγραμμα του INNECO 2016

(https://inneco.gr/programma/plires-programma/)

Αυτή την περίοδο τρέχει και η Early Bird περίοδος με ειδικές τιμές εισιτηρίων που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Register:

Για ατομικά εισιτήρια δείτε εδώ (https://inneco.gr/product-category/mh-melh/ )

Για ομαδικά εισιτήρια δείτε εδώ (https://inneco.gr/product-category/eisitiria-gia-group-5atoma/ )

Πληροφορίες

Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ

Ιστοσελίδα Ομίλου ΝΕ: www.clubne.com

Ιστοσελίδα INNECO 2016: www.inneco.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας Οργανωτικής Επιτροπής

Χρήστος Σταυρόπουλος – 6944776041

Χαράλαμπος Τζιώγας -6941599974

Χρήσιμα Links

Κέντρο επικοινωνίας INNECO 2016

Εγγραφή στο Newsletter