Οι θαυμαστές των Avengers ζητούν από τη NASA να σώσει τον Τόνι Σταρκ!

Οι θαυμαστές των Avengers ζητούν από τη NASA να σώσει τον Τόνι Σταρκ!

Και η αμερικανική διαστημική υπηρεσία βρήκε τη λύση.

Το τρέιλερ της ταινίας «Avengers: Endgame» που κυκλοφόρησε έχει προκαλέσει αναταραχές σε όλο το διαδίκτυο, και μάλιστα για έναν καλό λόγο. Ο Τόνι Σταρκ, ο ήρωας της γνωστής ταινίας έχει κολλήσει στο διάστημα και είναι στην μέση της καταγραφής ενός αποχαιρετιστήριου μηνύματος στην Pepper Potts, με τον Captain America και τον Θορ να δείχνουν θλιμμένοι.

Οι θαυμαστές της Marvel δεν έχασαν χρόνο και μέσω Twitter ζήτησαν βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω για τις περιπέτειες στο διάστημα. «Άκου NASA. Ξέχνα την εξερεύνηση του Άρη και σώσε το αγόρι μας τον Τόνι Σταρκ που είναι χωρίς νερό και τροφή στο διάστημα με μηδενικές πιθανότητες διάσωσης. Τα τρόφιμα και το νερό τελείωσαν πριν από 4 ημέρες και το οξυγόνο θα τελειώσει αύριο το πρωί» ανέφερε ένα από τα πολλά tweets προς την αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Και η NASA συμβούλευσε με ένα της tweet: «Όπως γνωρίζουμε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναφέρετε πως έχετε πρόβλημα». «Αλλά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε, τότε συνιστούμε όλες τις ομάδες εδάφους να χρησιμοποιήσουν όλους τους διαθέσιμους πόρους για να οργώσουν τον ουρανό προς αναζήτηση του αγνοούμενού σας», συμπλήρωσε.  

Την ίδια ώρα, και η Ρωσική κρατική υπηρεσία διαστήματος, αποφάσισε να προσφέρει τις συμβουλές της: «Γεια σου Marvel, ακούσαμε το αίτημά σας» ανέφερε το Roscosmos στον επίσημο λογαριασμό του μεγαλύτερου ιστότοπου μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία. «Οι σούπερ -ήρωες (κοσμοναύτες) Σεργκέι Προκοπίεβ και Όλεγκ Κονονέκο, θα βγουν αύριο στο διάστημα για να βρουν το διαστημόπλοιο και να διασώσουν τον Τόνι με την βοήθεια των αναπτυγμένων εργαλείων μας. Σας παρακαλούμε, μην το πείτε πουθενά».

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το πρώτο τρέιλερ για την τέταρτη ταινία των Avengers, δίνοντας μια ματιά στο τι συνέβη στους υπερήρωες που επιβίωσαν στο προηγούμενο μέρος, όπου ο τιτάνας Thanos εξαφάνισε τα μισά από τα ζωντανά πλάσματα του σύμπαντος. Ο Τόνι Σταρκ (γνωστός και ως Iron Man) πέθαινε στο διάστημα και όπως όλα έδειχναν, ήταν μάλλον απίθανο να επιβιώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω τρέιλερ κατέγραψε το ρεκόρ των 289 εκατ. προβολών μέσα σε 24 ώρες, αριθμός που σπάει ακόμη και το ρεκόρ της προηγούμενης ταινίας, που ήταν 230 εκατ. προβολές. Η Marvel έσπευσε να γιορτάσει το γεγονός στα social media.

Τρίτο τρέιλερ στη λίστα με τις περισσότερες προβολές σε 24 ώρες είναι το επίσης πρόσφατο «The Lion King» της Disney με 224,6 εκατ., ενώ ακολουθεί το τρέιλερ του «Αυτό» (It) με 197 εκατ. Σύντομα περιμένουμε και το τρέιλερ του «Αυτό: Κεφάλαιο 2», που πιθανότατα θα φέρει αλλαγές στη λίστα.

Πάντως το τρέιλερ του «Avengers: Endgame» έσπασε κι ένα ακόμη ρεκόρ σε 24 ώρες, αυτό των συζητήσεων στο Twitter, καθώς είχε 549.000 αναφορές- ξεπερνώντας κατά πολύ τα ρεκόρ των «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» (389.000) και «Black Panther» (349.000).