Γιατί κατέβασε «ρολά» το νέο σουπερμάρκετ του Στέλιου Χατζηιωάννου στο Λονδίνο

Γιατί κατέβασε «ρολά» το νέο σουπερμάρκετ του Στέλιου Χατζηιωάννου στο Λονδίνο

Άδειασαν τα ράφια του καταστήματος του ιδρυτή της easyjet από πλήθος κόσμου.

Λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα του καταστήματος του ιδρυτή της EasyJet Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, το οποίο χρεώνει 25 πέννες το κάθε προϊόν, το easyFoodstore αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά μετά την εξάντληση των αποθεμάτων.

Συγκεκριμένα, το σουπερμάρκετ χαμηλού κόστους έκλεισε την Τετάρτη το απόγευμα, ενώ αναμένεται να γεμίσει ξανά τα ράφια του και να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του easyFoodstore αναφέρει ότι: «η easyGroup και η ομάδα του easyFoodstore βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για μια ημέρα και αναμένεται να ανοίξει ξανά την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί».

Το easyFoodstore βρίσκεται στο Park Royal, βορειοδυτικά του Λονδίνου και αποδίδει το κλείσιμο του καταστήματος στην τεράστια διασημότητα που πήρε το γεγονός ότι τα προϊόντα πωλούνται μόνο για 25 πέννες.

Το σουπερμάρκετ χαμηλού κόστους πουλάει 76 διαφορετικά προϊόντα, από κοτόπουλο, τσάι και καφέ, μέχρι κέτσαπ ντομάτας, κέικ και φυστικοβούτυρο και όλα στην τιμή των 25 πενών.

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής του easyFoodstore Στέλιος Χατζηιωάννου, έχει σημειώσει ότι πριν ανοίξει το κατάστημα χαμηλού κόστους, υπήρχε ένα κενό στην αγορά των τροφίμων και θέλησε να προσελκύσει πελάτες που θέλουν προϊόντα σε τιμές χαμηλότερες από εκείνες που προσφέρονται στα γερμανικά καταστήματα τύπου Lidl και Aldi.