Γιατί το νέο βιβλίο του Κομέι «καίει» τον Τραμπ

Γιατί το νέο βιβλίο του Κομέι «καίει» τον Τραμπ

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κομέι χαρακτηρίζει τον Τραμπ, ως ανήθικο και μη αφοσιωμένο στην αλήθεια στο βιβλίο του, με το οποίο εξαπολύει δριμεία κριτική στον Αμερικανό Πρόεδρο. Ο Κομέι περιγράφει τον Τραμπ ως έναν άνθρωπο με εμμονή να διαλύσει το FBI και τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την προσωπική του ζωή, οι οποίες όπως υποστήριζε ο ίδιος αν και αναληθείς θα μπορούσαν να προκαλέσουν άγχος στη γυναίκα του.

Τον παρουσιάζει ως «αφεντικό της Μαφίας» και υποστηρίζει ότι η διακυβέρνησή του οδηγείται από προσωπικά κίνητρα, ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απαιτήσει από αυτόν, τουλάχιστον τέσσερις φορές, να ερευνήσει τους ισχυρισμούς ότι υπάρχει βίντεο από ξενοδοχείο στη Μόσχα στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ο Αμερικανός Πρόεδρος να «έχει αγοράσει τις υπηρεσίες ιερόδουλων».

Υποστηρίζει ακόμα ότι είχε πολύ θολές γραμμές ανάμεσα στην επιβολή του νόμου και την πολιτική και ότι του είχε ασκήσει πολλές πιέσεις σχετικά με την έρευνα για τη ρωσική ανάμειξη στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.