Giga Bazzar σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη από την Lidl

Giga Bazzar σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη από την Lidl

Από τις 13- 15 Φεβρουαρίου οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε τιμές ευκαιρίας.

Για τρεις μέρες, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, η Lidl Hellas πραγματοποιεί δύο Giga Bazaar στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε τιμές ευκαιρίας. Τα αποθέματα θα προσφέρονται από τις 08.00-20.00 μέχρι εξαντλήσεως, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, Πανδώρας 9 και Λαζάρου Τσάμη και στις Τρεις Γέφυρες Αθήνας, Κουρτίδου 41.

Τα Giga Bazaar τίθενται σε λειτουργία μόνο για κάποιες ημέρες ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων προϊόντων, που είναι κυρίως είδη ένδυσης, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, εργαλεία, είδη οικιακής χρήσης, μικρές ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά. Οι τιμές, στις οποίες πωλούνται τα προϊόντα, ξεκινούν από 0,50 ευρώ και μπορούν να φθάσουν το πολύ μέχρι 50 ευρώ για επαγγελματικά εργαλεία. Τα είδη του Giga Bazaar έχουν «περάσει» από τα ράφια των κανονικών Lidl και επειδή δεν πωλήθηκαν αποφασίστηκε από την αλυσίδα να διατεθούν μαζικά και σε τιμές στοκ.

Διαβάστε ακόμη: Επένδυση 120 εκατ. ευρώ της Lidl στην Ελλάδα

Στον επενδυτικό τομέα, έπειτα από τα εγκαίνια του νέου κέντρου διανομής της αλυσίδας στα Καλύβια Αττικής, περατώνεται η επένδυση της Lidl, κόστους περίπου 15 εκατ. ευρώ και στο εξαγορασθέν από την Aldi, Logistics-Center στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη αυτή επένδυση της Lidl στο ολοκαίνουργιο και σχεδόν αχρησιμοποίητο αποθηκευτικό συγκρότημα-μαμούθ των 55.000 τ.μ., θα της δώσει τη δυνατότητα να το διευρύνει καθ’ ύψος, προκειμένου να χωρά περισσότερες παλέτες.