Η γυναικεία επιχειρηματικότητα «αποβιβάζεται» στην Αθήνα

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα «αποβιβάζεται» στην Αθήνα

Διεθνές Φόρουμ επικεντρωμένο στις γυναίκες που επιχειρούν.

Διεθνές Φόρουμ με θέμα «Οι Γυναίκες ηγούνται της Επιτυχημένης Οικονομικής Πολιτικής» (Women Lead the Success in the Economy) διοργανώνει στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο ΕΒΕΑ, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).

Στόχος του Forum, είναι να αναδείξει την Ελληνίδα επιχειρηματία, να παρουσιάσει τη δυναμική της, τους στόχους της, τις επιτυχίες της στον τοπικό και στον παγκόσμιο χάρτη της επιχειρηματικότητας και φυσικά να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που την απασχολούν και να προταθούν λύσεις. Πέρα από την παρουσίαση των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα, το Forum θα περιλαμβάνει και διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, networking και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Διδάγματα επαγγελματικής ηγεσίας από μια κορυφαία επιχειρηματία

Αναφερόμενη στους στόχους του Διεθνούς Forum η Πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, κ. Σοφία Οικονομάκου δήλωσε, «Οι Γυναίκες του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών προσβλέπουμε σε μια νέα διάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και οραματιζόμαστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πατρίδας μας και στην αντιμετώπιση της κρίσης. Στην ουσία η κρίση για μας σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής, με τις γυναίκες πιο δραστήριες στον επιχειρηματικό στίβο, αναδεικνύοντας το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και τα προσόντα τους, με επιλεγμένες και οργανωμένες επιχειρηματικές κινήσεις και με μια πολιτεία αρωγό στις προσπάθειές μας και θεματοφύλακα της επιχειρηματικής ηθικής και της διαφάνειας».

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο Forum θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή στους μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για το Συνέδριο: http://www.eedege-congress.eu.