Γίνετε ο καλύτερος διευθυντής της δικής σας εταιρεία, της «Εγώ ΑΕ»

Γίνετε ο καλύτερος διευθυντής της δικής σας εταιρεία, της «Εγώ ΑΕ»

Σεμινάριο για φυσικά πρόσωπα, από τον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ, ξεκινά την δραστηριότητά του στην Αθήνα με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα με τίτλο: “Personal Branding: Χτίζω το επαγγελματικό μου προφίλ / όνομα”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 17:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων “ΕΡΜΗΣ” του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών – ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7 – 6ος όροφος).

Ομιλητής θα είναι ο κ. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος, Professional Identity Coach και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του New York College.

Στην εκδήλωση θα γίνουν εγγραφές νέων μελών του Ομίλου ΝΕ Αθηνών με σκοπό να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος του Ομίλου με στόχο την δικτύωση και την ανάπτυξη υγιούς νεανικής επιχειρηματικότητας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή στην σχετική φόρμα:

http://clubne.com/εγγραφεσ-για-το-σεμινάριο-personal-branding-αθήνα-19122015/

Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Ομίλου και οι συνεργάτες τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

– Επιχειρηματίες
– Ελεύθερους επαγγελματίες
– Στελέχη επιχειρήσεων
– Υπαλλήλους
– Εν δυνάμει επιχειρηματίες
– Δυναμικούς φοιτητές

Αναγκαίο σήμερα το Personal Branding στην επαγγελματική σταδιοδρομία

Ζούμε σε μία εποχή αβεβαιότητας που όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Νέα επαγγέλματα και ειδικότητες «γεννιούνται», ενώ άλλα εξαφανίζονται. Απαιτούνται νέες δεξιότητες και ικανότητες που όμως ακόμα κι αν τις κατέχουμε δεν είναι αυτό αρκετό για να μας προσέξουν.

Branding είναι η διαχρονική διαδικασία διαμόρφωσης της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ενός Brand. Δίνει προσωπικότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες, επιδιώκει την επίτευξη της αυθεντικότητας και την εγκαθίδρυση συναισθηματικής σχέσης με τους ανθρώπους που να βασίζεται στην πίστη και την εμπιστοσύνη. Με τον τρόπο αυτό, προκύπτει ένα ισχυρό και μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Εκτός από προϊόντα, τόπους ή επιχειρήσεις, Brands είναι και τα φυσικά πρόσωπα. Ο καθένας από εμάς στην καριέρα του, θεωρείται ως ένα Brand, Personal Brand. Ανεξάρτητα από ηλικία, θέση, τομέα ενασχόλησης, όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε τη σημασία του προσωπικού Branding. Είμαστε όλοι διευθυντές στη δική μας εταιρεία, την εταιρία “Εγώ ΑΕ”.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το προσωπικό Branding είναι το απόλυτο μέσο για να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, να δημιουργήσουμε μια δυναμική και ειλικρινή εικόνα που αντιπροσωπεύει εμάς και το έργο μας.
Δυστυχώς όμως, εκείνο που παρατηρείται από όλες τις έρευνες, είναι ότι αυτό το τόσο σημαντικό εργαλείο, δεν έχει κατανοηθεί και αξιοποιηθεί κατάλληλα από όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά εργασίας.

Η μεγάλη αυτή διαφορά μεταξύ χρησιμότητας και άγνοιας, αναδεικνύει την ανάγκη δράσης προς αυτή την κατεύθυνση και αυτό ακριβώς το κενό επιχειρεί να καλύψει ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας με τo ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο που αποτελεί σημαντικό συντελεστή επαγγελματικής επιτυχίας.