Γιορτή εθελοντισμού και αιμοδοσίας στη Στέγη – Μία μέρα προσφοράς για μικρούς και μεγάλους

Γιορτή εθελοντισμού και αιμοδοσίας στη Στέγη – Μία μέρα προσφοράς για μικρούς και μεγάλους

Την μέρα αυτή θα φιλοξενηθούν δράσεις για παιδιά και ταυτόχρονη αιμοδοσία, ενώ θα παρουσιαστεί το πρώτο παγκοσμίως επιτραπέζιο παιχνίδι που σχεδίασε η ομάδα του Bloode για την αιμοδοσία.

Θέλετε να δώσετε αίμα και να ευαισθητοποιήσετε τα παιδιά σας ως προς τον εθελοντισμό; Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση το Bloode μαζί με μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες της πόλης δημιουργεί μία σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν για τον εθελοντισμό αλλά και να παραδειγματιστούν από την προσφορά των γονέων τους.

Τα φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, γεμίζουν δράσεις σε μία μέρα γεμάτη δημιουργικό παιχνίδι, ζωγραφική, αναγνώσεις για μικρούς και μεγάλους για να εξοικειωθούμε όλοι με την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού και προορίζεται για τις έκτακτες ανάγκες των καρδιοπαθών ασθενών που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Το Blood-e είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία που στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών για αίμα και την οργάνωση του συστήματος αιμοδοσίας στην χώρα μας. Το Blood-e λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2014 και έχει κατορθώσει να συλλέξει αίμα ικανό να σώσει περισσότερους από 2.000 συμπολίτες μας. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στη λειτουργία της πλατφόρμας εκκλήσεων στην σελίδα www.bloode.org, την ψηφιακή κοινότητα εθελοντών ( www.bloode.org ) που αποτελείται από περισσότερους από 4.500 εθελοντές και τη διοργάνωση 24 εθελοντικών αιμοδοσιών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.

Συνδιοργάνωση

Bloode – Στέγη Ιδρύματος Ωνάση  (logos)

Με την υποστήριξη

ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ (logo)

Πληροφορίες:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/151079935397351/

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Συγγρού 107

Πληροφορίες: 210 900 5 800

19 Φεβρουαρίου 2017 | 11:00 – 15:00