Γουίλιαμ και Κέιτ σπάνε το βασιλικό εμπάργκο

Γουίλιαμ και Κέιτ σπάνε το βασιλικό εμπάργκο

Φωτογραφίες του βασιλικού βρέφους διέρρευσαν στο twitter.

Μπορεί το βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο να φυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού, όμως το twitter ήταν εκείνο που χάλασε τη μαγιά!

Ενώ, λοιπόν, όλοι περίμεναν την Τρίτη για να δουν τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού βρέφους, πρίγκιπα Γεώργιο, αυτές διέρρευσαν την Δευτέρα το βράδυ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μία από τις φωτογραφίες που φέρονται να τραβήχτηκαν στις αρχές Αυγούστου στο Μπερκσάιρ, η Δούκισσα του Κέμπριτζ κρατά τον μικρό πρίγκιπα τυλιγμένο σε μια λευκή κουβέρτα.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί χαίρεται και γελά ο κόσμος στην Βρετανία;

Σύμφωνα με το Skynews η βρετανική εφημερίδα Daily Mail επρόκειτο να δημοσιεύσει πρώτη τις φωτογραφίες στο φύλλο της Τρίτης υπό τον τίτλο «Αυτές είναι οι φωτογραφίες του παππού», εννοώντας τον πατέρα της Κέιτ Μίντλετον.

Το πριγκιπικό ζεύγος πέρασε τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα του βασιλικού βρέφους στο σπίτι της οικογένειας Μίντλετον, αλλά αυτή τη στιγμή έχει μετακινηθεί στην βόρεια Ουαλία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος επέστρεψε στις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην βασιλική αεροπορία, μίλησε πρόσφατα για το νέο μέλος της οικογένειας στο CNN, λέγοντας ότι ο γιος του «είναι σκανταλιάρης. Νομίζω πως μου θυμίζει λιγάκι τον αδερφό μου όταν ήμασταν μικρότεροι, χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαίρει άκρας υγείας».