H Aegean φέρνει κοντά όλη την Ελλάδα

H Aegean φέρνει κοντά όλη την Ελλάδα

Όλη η Ελλάδα σε λίγα δευτερόλεπτα, στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας, που έρχεται να αναδείξει κάθε γωνιά της χωράς.

Απ’ τον  Έβρο ως την Κρήτη και απ’ την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο, η νέα καμπάνια της Aegean φέρνει κοντά όλη την Ελλάδα μέσα από ήχους και εικόνες που συνθέτουν την όμορφη και αισιόδοξη εικόνα της Ελλάδας. Αυτή που όλοι γνωρίζουμε, έχουμε ζήσει, έχουμε ταξιδέψει και πρόκειται να ανακαλύψουμε. Λύρες, τσαμπούνες, καλοκαιρινές βουτιές, τοπικές γιορτές και πανηγύρια σε χωριά, γεύσεις, χρώματα και αρώματα, όλα μαζί σε μια ταινία για το δίκτυο εσωτερικού της AΕGEAN και της Olympic Air.

Τα πλάνα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, από πόλεις, χωριά και νησιά και η μουσική που δημιουργήθηκε από έναν προς ένα, τους ήχους κάθε σκηνής, έρχονται να υπενθυμίσουν την καθολικότητα της κάλυψης του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN και της Olympic Air, το οποίο με 34 προορισμούς και καθημερινά δρομολόγια, συνδέει όλο το χρόνο, όλη τη χώρα, από άκρη σε άκρη.

Γιατί, εκτός των μεγάλων και δημοφιλών προορισμών, το δίκτυο εσωτερικού της AEGEAN και της Olympic Air καλύπτει και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές και τα πιο  ‘δύσκολα’ αεροδρόμια, υπενθυμίζοντας τη δέσμευση και φιλοσοφία της εταιρείας να φέρνει όλους τους Έλληνες κοντά, όπου κι αν βρίσκονται και όπου κι αν επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Ταξιδέψτε κι εσείς μέσα από τη νέα καμπάνια της αγαπημένης μας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας και αναπολήστε στιγμές από τη δική σας Ελλάδα.

Μπείτε τώρα στο aegeanair.com και σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας, με χρώμα, ήχους και μυρωδιά από Ελλάδα!