H Amazon ενισχύει τη δική της υπηρεσία delivery

H Amazon ενισχύει τη δική της υπηρεσία delivery
Photo:

Για να ανεξαρτητοποιηθεί από τα δίκτυα παράδοσης των UPS και FedEx.

Η Amazon αποφάσισε να ενισχύσει τη νέα υπηρεσία delivery που λάνσαρε για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια στην Ινδία. Η εταιρεία έχεις ως στόχο να κάνει περισσότερα προϊόντα διαθέσιμα για δωρεάν παράδοση εντός δύο ημερών και να χαλαρώσει την πίεση στις αποθήκες της.

H Amazon αποκαλεί την υπηρεσία Seller Flex. Η υπηρεσία δοκιμάστηκε πειραματικά στη δυτική ακτή των ΗΠΑ και το 2018 προβλέπεται να κυκλοφορήσει κανονικά.

O κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου θα εποπτεύει την παραλαβή προϊόντων από τις αποθήκες άλλων εμπόρων που πουλάνε αγαθά στο Amazon.com και την παράδοσή τους στα σπίτια των πελατών.

Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει στην Amazon περισσότερη ευελιξία και έλεγχο στη διαδικασία παράδοσης των παραγγελιών, ενώ θα τη βοηθούσε να εξοικονομήσει χρήματα και να αποφύγει την υπερβολική συσσώρευση εμπορευμάτων στις αποθήκες της.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το εγχείρημα αντανακλά τις φιλοδοξίες της Amazon να επεκτείνει τις δραστηριότητες στον εφοδιασμό και στην παράδοση προϊόντων και να ανεξαρτητοποιηθεί από τα δίκτυα παράδοσης των UPS και FedEx.

Η Amazon αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.