H Coca-Cola στο πλευρό του TEDxAthens για 6η συνεχόμενη χρονιά

H Coca-Cola στο πλευρό του TEDxAthens για 6η συνεχόμενη χρονιά

Υπενθυμίζοντας πως τα καλύτερα και… “Ordinary” πράγματα στη ζωή, τα απολαμβάνουμε φυσικά, με κλειστά μάτια!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Coca-Cola στήριξε το TEDxAthens, το κορυφαίο συνέδριο δημιουργικότητας και καινοτομίας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 2 Ιουνίου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με κεντρικό θέμα «Ordinary», η εκδήλωση προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τη σημασία που έχουν τα απλά και καθημερινά πράγματα και να παρακολουθήσουν ομιλίες κορυφαίων προσωπικοτήτων. Για μια ακόμη χρονιά, ήταν εκεί η Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, προσκαλώντας τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν όλα εκείνα τα οφέλη που μπορεί να κρύβονται μέσα σε μια φαινομενικά απλή παρτίδα golf!

stevia gialino
stevia gialino
stevia gialino

Η Coca-Cola, ως Premier Partner της εκδήλωσης, κάλεσε τους παρευρισκόμενους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να «δοκιμάσουν» τις δυνατότητες και το ταλέντο τους στην πιο συναρπαστική και απολαυστική παρτίδα golf. Παράλληλα, πρόσφερε σε όλους όσους βρέθηκαν στο φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μια παγωμένη Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια.

Η πρωτοποριακή αυτή εμπειρία που διοργάνωσε το TEDxAthens ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υπενθυμίζοντας παρέα με την Coca-Cola πως τα καλύτερα και απλά πράγματα στη ζωή, τα απολαμβάνουμε «φυσικά» με κλειστά μάτια!