H εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνετε Duty Free Shopping

H εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνετε Duty Free Shopping

Are you RED- dy for shopping?

Είστε τακτικός επιβάτης στα αεροδρόμια της Ελλάδας και ακόμα συχνότερος πελάτης στα Hellenic Duty Free Shops; Συγχαρητήρια! Αυτοί είναι δύο σοβαροί λόγοι για να σας πουν τα Hellenic Duty Free Shops με πράξεις ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας επιβραβεύσουν.

Πώς; Με το Red Application by Dufry, ένα πρόγραμμα πιστότητας που λειτουργεί ήδη στην Ρωσία, την Ισπανία και την Ελβετία και το οποίο σας επιβραβεύει για τις αγορές σας στα Hellenic Duty Free Shops και σε όλα τα καταστήματα της Dufry προσφέροντάς σας παράλληλα αποκλειστικά προνόμια όπως απευθείας εκπτώσεις και άλλα προνόμια για τα ταξίδια σας.

Πώς λειτουργεί όμως το RED by Dufry; «Πάρα πολύ απλά», είναι η απάντηση!

Κατεβάζετε εντελώς δωρεάν στο smartphone iOS ή Android την εφαρμογή RED by Dufry με την οποία γίνεστε απευθείας Silver μέλη και έχετε άμεσα έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές σας.

Κάνετε εγγραφή και με κάθε ευρώ αγορών λαμβάνετε 5 πόντους. Ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνετε μπορείτε να ανεβείτε κατηγορία: αν για π.χ. συγκεντρώσετε 2.000 πόντους γίνεστε Golden μέλος και η έκπτωση σας ανεβαίνει στο 7%, αν πάλι συγκεντρώσετε 5.000 πόντους γίνεστε Platinum μέλη και θα απολαμβάνετε έκπτωση 10%. Για την ευκολία σας, στην εφαρμογή υπάρχει QR Code το οποίο καταγράφει την κατηγορία που ανήκετε ως επιβάτης για να προσφέρει τις εκπτώσεις και τα οφέλη που σας αναλογούν.

Φυσικά, για οποιαδήποτε απορία για τον τρόπο που λειτουργεί το Red by Dufry μπορείτε να ρωτήσετε το προσωπικό των καταστημάτων στα οποία είστε πελάτες και εκείνοι όχι απλά θα σας τις λύσουν, αλλά και θα σας ενημερώσουν για τα επιπλέον προνόμια που έχετε!