H Samsung συναντά την AMD σε μια νέα κορυφαία σειρά οθονών

H Samsung συναντά την AMD σε μια νέα κορυφαία σειρά οθονών

Η σειρά οθονών G αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά κατά το τελευταίο τετράμηνο του τρέχοντος έτους.

Τις δυνάμεις της με την AMD ενώνει η Samsung, ανακοινώνοντας τη νέα σειρά G οθονών, με μοντέλα τα TC222W και TC242W 21,5 και 23,6 ιντσών αντίστοιχα.

Οι νέες οθόνες ενσωματώνουν πάνελ τεχνολογίας FHD και ανάλυσης 1920x1080pixels, ενώ διαθέτουν τρεις θύρες USB 3.0, τέσσερις USB 2.0 και θύρα Ethernet.

Βέβαια, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των νέων αυτών μοντέλων είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής της AMD GX222 APU στα 2,2GHz, ο 655MHz GPU καθώς και τα 4GB μνήμης RAM DDR3-1600.

Η σειρά G προσφέρει υψηλή υπολογιστική απόδοση σε συνδυασμό με τις προηγμένες δυνατότητες γραφικών σε έναν σχεδιασμό χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος, αναφέρει η Samsung σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Samsung επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας για τη νέα σειρά προϊόντων της», δήλωσε ο Σκοτ ‘Αιλορ της AMD. «Η συνεργασία με τη Samsung βασίζεται στην πρωτιά που κατέχει η AMD σε μια αγορά που συνεχίζει να εξελίσσεται, επικρατώντας στις εμπορικές εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα της αγοράς», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η νέα σειρά οθονών της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά κατά το τελευταίο τετράμηνο του τρέχοντος έτους.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ