H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «ξεναγός» για χάρη της Airbnb

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «ξεναγός» για χάρη της Airbnb

Η διαδικτυακή υπηρεσία ξεκινάει περιηγήσεις στη Νέα Υόρκη με τη βοήθεια της γνωστής ηθοποιού.

Η Airbnb θέλει να αναδειχθεί σε διαδικτυακό κόμβο για οτιδήποτε σχετίζεται με το ταξίδι. Στην προσπάθειά της αυτή ξεκινάει τοπικές περιηγήσεις στην Πόλη της Νέας Υόρκης και επιστρατεύει έναν γνωστό κάτοικο της πόλης ως ξεναγό: τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η διάσημη ηθοποιός του Sex and the City είναι η επικεφαλής μιας ιδιαίτερης δίωρης βόλτας που κοστίζει 400 δολάρια ανά άτομο. Η εμπειρία αυτή περιλαμβάνει μια στάση στο Bloomingdale’s στην 59η Οδό, όπου η Πάρκερ θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επιλέξουν «το τέλειο ζευγάρι παπούτσια» από τη συλλογή της.

(Θα θυμάστε βεβαίως ότι η Κάρι Μπράντσο, ο χαρακτήρας που υποδυόταν η Πάρκερ, είχε την τάση να αγοράζει πανάκριβα παπούτσια όπως Manolo Blahnik και Jimmy Choo).

Αφού ψωνίσετε τα παπούτσια των ονείρων σας, η βόλτα θα σας στείλει στο New York City Ballet για μια αξέχαστη βραδιά. Η Πάρκερ βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού και έχει επιμεληθεί και την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για το πασίγνωστο μπαλέτο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η Airbnb, το 100% των εσόδων από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα πάνε στο New York City Ballet.

Εκτός από την επίσκεψη στο Bloomingdale’s και το Lincoln Center για το μπαλέτο, το εισιτήριο περιλαμβάνει και μια στάση για παγωμένο γιαούρτι στο Forty Carrots.

Στη βόλτα, η Πάρκερ υπόσχεται να μιλήσει για την πόλη της ως πηγή έμπνευσής της, ενώ στη βραδιά στο New York City Ballet οι συμμετέχοντες θα έχουν «μερικές από τις καλύτερες θέσεις στον χώρο, μαζί με VIP εκπλήξεις».