Hellenic Seaways: 50% έκπτωση στους Υδραίους

Hellenic Seaways: 50% έκπτωση στους Υδραίους

Κάθε Τρίτη οι μόνιμοι κάτοικοι της Ύδρας θα μπορούν να ταξιδεύουν από και προς τον Πειραιά στη μισή τιμή.

Έκπτωση 50% στους περίπου 2.000 μόνιμους κατοίκους της Ύδρας, στις μετακινήσεις με τα πλοία της εταιρίας, ανακοίνωσε η Hellenic Seaways.

Η έκπτωση θα ισχύει κάθε Τρίτη από 23/1/2015 έως 31/10/2015 στα δρομολόγια 07.05 από Ύδρα προς Πειραιά και 17.00 από Πειραιά προς Ύδρα.

Για το θέμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways, Αντώνης Αγαπητός είχε συνάντηση σήμερα Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου με τον δήμαρχο Ύδρας, Γεώργιο Κουκουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αγαπητός ενημέρωσε τον δήμαρχο σχετικά με την ενέργεια και την εφαρμογή της έκπτωσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί τον πρώτο σταθμό αντίστοιχων πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα και θα αφορούν κατοίκους τοπικών κοινωνιών.

«Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στόχος μας είναι να επιβραβεύσουμε και να ενισχύσουμε τους κατοίκους της Ύδρας, με τους οποίους συμπορευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια στις θαλάσσιες μεταφορές. Παρά τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η Hellenic Seaways θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των νησιωτικών κοινωνιών στην ανάπτυξη της ελληνικής ακτοπλοΐας» τόνισε ο κ. Αγαπητός.