Η αγαπημένη Zaz live στον Λυκαβηττό

Η αγαπημένη Zaz live στον Λυκαβηττό

Η διάδοχος της Edith Piaf σε μια και μοναδική συναυλία στις 3/9.

Οι Γάλλοι βλέπουν στην Zaz (ή αλλιώς Isabelle Geoffroy, όπως είναι το πραγματικό της όνομα) ως την διάδοχο της Edith Piaf. Η ίδια ωστόσο λέει ότι «Οι συγκρίσεις είναι πάντα επικίνδυνες. Αυτή είναι πολύ κολακευτική. Φυσικά και η Edith Piaf είναι ένα σημείο αναφοράς στη μουσική. Εκπληκτική και αιώνια. Εγώ βρίσκομαι ακόμα στην αρχή».

Δεν βιάζεται να «απογειώσει» τον εαυτό της. Προς το παρόν επικεντρώνεται στην απογείωση των ακροατών της προσφέροντας τους την πιο φρέσκια, σύγχρονη μουσική.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η Zaz θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Για μια και μόνο συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού θα μοιραστεί τη σκηνή με την δική μας, Μαριέττα Φαφούτη. Η Μαριέττα θα παρουσιάσει μαζί με την οκταμελή της μπάντα, δικά της τραγούδια, διασκευές αλλά και καινούργιο υλικό από το τελευταίο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Όσο για την Zaz, αν και η επιτυχία του «Je Veux» δεν έχει κοπάσει ακόμα, η τραγουδίστρια θα μας παρουσιάσει τη νέα της δουλειά, το  ολοκαίνουργιο «On Ira».

Δυο πολύ φρέσκες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες αλλά και εξαιρετικές μουσικοί λοιπόν, που θα δούμε και θα ακούσουμε οπωσδήποτε. Για να ξεκινήσει το Φθινόπωρο με τον πιο ωραίο τρόπο.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου και στο www.viva.gr. Κοστίζουν 25 και 35 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 69800044