Η Airbnb θα συνεργαστεί με το μεγαλύτερο startup campus της Ευρώπης

Η Airbnb θα συνεργαστεί με το μεγαλύτερο startup campus της Ευρώπης

Δίνοντας στους συμμετέχοντες ταξιδιωτικά κουπόνια. 

Την πρώτη του μεγάλη συνεργασία ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος υπό κατασκευή incubator της Ευρώπης. Πιο αναλυτικά, οι υπεύθυνοι του Station F ανακοίνωσαν την επικείμενη συνεργασία τους με την Airbnb.

Κατά τη διάρκεια ξενάγησης που ακολούθησε μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο συνιδρυτής της Airbnb, Nathan Blecharczyk, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα παρέχει ταξιδιωτικά κουπόνια για 3.000 επιχειρηματίες που θα χρησιμοποιούν τους χώρους του Station F.

Τα ποσά θα ξεκινάν από τα 50 δολάρια, αλλά θα υπάρξουν πρόσθετα προγράμματα που θα επιτρέπουν σε ορισμένους επιχειρηματίες να λάβουν κουπόνια αξίας έως 2.000 δολάρια, καθώς και επιπλέον 100 δολάρια για όποιον γίνεται host στο Airbnb.

«Θέλουμε να δώσουμε πίσω στην επιχειρηματική κοινότητα» δήλωσε ο Blecharczyk. «Σε γενικές γραμμές, το να ξεκινήσει κανείς τη δική του εταιρεία είναι ένα μοναχικό ταξίδι και είναι σημαντικό που πάνω από 1.000 startups θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο» προσέθεσε.

Αντίστοιχα το Station F θα συμμετέχει στο πρόγραμμα Airbnb Experiences δημιουργώντας «επιχειρηματικές» εμπειρίες για όποιον επισκέπτεται το Παρίσι, που θα περιλαμβάνει τη παρουσίαση προγραμμάτων από επιχειρηματίες της Γαλλίας αλλά και επισκέψεις στα «στέκια» των startuppers.

Να σημειωθεί πώς μερικές εβδομάδες νωρίτερα, το Facebook είχε ανακοινώσει τη δημιουργία ενός incubator εντός του Station F για όσες εταιρείες ασχολούνται με τα δεδομένα.