Η αποκλειστική συνεργασία Taboola -TDG αλλάζει τον κόσμο των native διαφημίσεων

Η αποκλειστική συνεργασία Taboola -TDG αλλάζει τον κόσμο των native διαφημίσεων

Η συνεργασία ενσωματώνει την τεχνολογία της Taboola στο ευρύ δίκτυο εκδοτών με το οποίο συνεργάζεται το TDG με τις πρώτες χώρες υλοποίησης να είναι η Ελλάδα η Κύπρος και η Ρουμανία.

Η Taboola, η κορυφαία εταιρεία content discovery στον κόσμο και το TDG (ThinkDigital Group), ανακοίνωσαν σήμερα την αποκλειστική τους συνεργασία στις αγορές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης με σκοπό την ανάπτυξη του Native Advertising.

Η συνεργασία ενσωματώνει την τεχνολογία της Taboola στο ευρύ δίκτυο εκδοτών με το οποίο συνεργάζεται το TDG με τις πρώτες χώρες υλοποίησης να είναι η Ελλάδα η Κύπρος και η Ρουμανία. Η συνεργασία χρήζει επίσης τις εταιρείες του ομίλου ως το σημείο επαφής για διαφημιζόμενους και εταιρείες επικοινωνίας που επιθυμούν να αναπτύξουν αποτελεσματικά προγράμματα native advertising και content discovery.

Κορυφαίοι διαφημιζόμενοι και εκδότες σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται με την Taboola για να δημιουργήσουν υψηλή κάλυψη για το περιεχόμενο και τις ιστορίες τους.  Χρησιμοποιώντας την κορυφαία αλγοριθμική τεχνολογία η Taboola διανείμει περισσότερες από 360 εκατομμύρια προσωποποιημένες προτάσεις κάθε μήνα σε μερικά από τα πιο καινοτόμα sites όπως οι: USA Today, MSN, NBC, Eurosport, Die Welt, Daily Mail, Huffington Post, Business Insider, Chicago Tribune και Weather Channel.

«To content discovery αποτελεί μία ριζική αλλαγή στον τρόπο που οι καταναλωτές βρίσκουν και καταναλώνουν περιεχόμενο (branded ή editorial)  σήμερα και η Taboola πρωτοπορεί σε αυτή την εποχή.» δήλωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας, Δ/νων Σύμβουλος και Ιδρυτής του TDG. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η αντίστοιχη μετεξέλιξη που συντελείται στο χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας, με την άνοδο του content marketing και του native advertising, έχει πλέον τα κατάλληλα εργαλεία και στη χώρα μας.

“Ζούμε πλέον σε αυτό που ονομάζεται «Attention Economy» και σε αυτό το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε σε brands και εκδότες μία εναλλακτική στρατηγική εκτός των πλατφορμών που λειτουργούν ως «περιχαρακωμένοι κήποι.» δήλωσε ο Adam Singolda, Ιδρυτής και CEO της Taboola. Ο ανταγωνισμός για την προσοχή του καταναλωτή είναι σκληρός. Σήμερα μπορούμε να δώσουμε όμως τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύπτουν καινούριο περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει. Είμαστε περήφανοι που μαζί με το TDG θα ανοίξουμε σε μία νέα χώρα το δρόμο για ένα πιο προσωποποιημένο μέλλον.»