Η Apple καταθέτει πατέντα για τα νέα επανασχεδιασμένα AirPods

Η Apple καταθέτει πατέντα για τα νέα επανασχεδιασμένα AirPods

Τι το διαφορετικό θα έχουν με αυτά που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα;

Η Apple εργάζεται πάνω σε ακουστικά AirPods που θα περιλαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες παρακολούθησης που θα μετρούν τους χτύπους της καρδιάς και τα επίπεδα στρες, ενώ το καθένα από αυτά θα μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε αφτί, σύμφωνα με μια νέα πατέντα που κατατέθηκε από την εταιρεία.

Στην εν λόγω πατέντα αποκαλύπτει το πώς η νέα έκδοση των ασύρματων ακουστικών της εταιρείας θα μπορεί να προσαρμόζεται καλύτερα στα αφτιά των χρηστών. Η καταχώρηση δείχνει την συσκευή να εισχωρεί στο κανάλι του αυτιού και να παραμένει εκεί με τη βοήθεια ενός εύκαμπτου λάστιχου.

Η Apple αφαίρεσε την υποδοχή για ακουστικά από τα μοντέλα iPhone από το iPhone 7 και μετά, αναγκάζοντας τους χρήστες να αγοράσουν τα ασύρματα ακουστικά. Τα AirPods της Apple πρωτοκυκλοφόρησαν το 2016, αν και κάποιοι χρήστες έχουν κατά καιρούς παραπονεθεί ότι μπορεί να πέσουν εύκολα ή να γίνουν άβολα.

Αν και οι χρήστες συσκευών Apple μπορεί να ελπίζουν σε έναν επανασχεδιασμό σύντομα, οι εταιρείες συχνά καταθέτουν πατέντες ως μέρος της έρευνάς τους πάνω σε νέες συσκευές, αν και τα σχέδια μπορεί να απέχουν αρκετά από την κυκλοφορία τους, ή να μην κυκλοφορήσουν ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple φέρεται να ολοκληρώνει την διαδικασία της αναβάθμισης των ακουστικών AirPods μέσα στο 2019. Αναλυτές έχουν προβλέψει μια πλήρως επανασχεδιασμένη έκδοση να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων το 2020.

Η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει και μια έκδοση των AirPods με μια ασύρματη θήκη φόρτισης, αν και έχει διατηρήσει σιγή ιχθύος για τα σχέδιά της για πάνω από ένα χρόνο. Η βάση ασύρματης φόρτισης, το λεγόμενο Apple AirPower, λέγεται ότι έχει καθυστερήσει λόγω προβλήματα υπερφόρτωσης της συσκευής.