Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετέχει στο International Graduate Programme της HEINEKEN

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετέχει στο International Graduate Programme της HEINEKEN

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους που έχουν φιλόδοξο και δυναμικό χαρακτήρα και επιθυμούν να εργαστούν σε μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως.

Στο International Graduate Programme (IGP) που διοργανώνει η HEINEKEN συμμετέχει για δέκατη χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απευθύνεται σε νέους απόφοιτους που έχουν φιλόδοξο και δυναμικό χαρακτήρα και επιθυμούν να εργαστούν σε μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκινώντας το ταξίδι τους από τα κεντρικά γραφεία της HEINEKEN, στο Άμστερνταμ. Στη συνέχεια, θα αναλάβουν τρεις ρόλους, σε ισάριθμα τμήματα και χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος HEINEKEN, ανακαλύπτοντας νέες κουλτούρες και αποκτώντας πολυδιάστατη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, οι τομείς στους οποίους θα εργαστούν περιλαμβάνουν το Μάρκετινγκ, τις Πωλήσεις, τα Οικονομικά, τις Εταιρικές Σχέσεις, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, τα Τεχνολογικά Συστήματα, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, την Οικονομική Διαχείριση και τις Προμήθειες.

Περισσότερες πληροφορίες για το IGP είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2019.