Η εφαρμογή που σας γλυτώνει απ’ τα βαρετά ραντεβού

Η εφαρμογή που σας γλυτώνει απ’ τα βαρετά ραντεβού

To Gotta Go θα γίνει ο «φίλος» σας που θα σας έχει ανάγκη και εσείς θα πρέπει να τον βοηθήσετε.

Σε ένα επεισόδιο της νέας σειρά του Netflix , «Chelsea Does» η κωμικός Chelsea Handler μιλάει ανοιχτά για το πόσο απογοητευμένη είναι με την τεχνολογία και για αυτό βοήθησε στο να δημιουργηθεί μια εφαρμογή με το όνομα Gotta Go.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους προγραμματιστές της Yeti, το Gotta Go έχει έναν στόχο: να σας γλυτώσει από δύσκολες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε μια δικαιολογία (π.χ. εξωγήινοι έχουν εισβάλει στο σπίτι μου),  να ψάξετε το αντίστοιχο emoji που θα την περιγράφει, να προσθέσετε την επαφή η οποία θα σας τηλεφωνήσει ή θα σας στείλει μήνυμα και να βάλετε μια υπενθύμιση που θα χτυπήσει, την ώρα που θέλετε να σας «σώσει» ο φίλος σας.

Όταν, λοιπόν, είστε έξω σε κάποιο βαρετό ραντεβού και θέλετε να φύγετε, είτε θέλετε να αποφύγετε κάποια συζήτηση θα σας έρθει την ώρα που επιθυμείτε ένα μήνυμα που θα σας λέει πως πρέπει να φύγετε αμέσως ή ένα τηλεφώνημα με το ηχογραφημένο μήνυμα. Μηνύματα «πραγματικά» με το όνομα του παραλήπτη, οπότε όλοι θα σας πιστέψουν.

Ενώ η ομάδα του Yeti έχει κάνει το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδιασμού του app , η Handler ήρθε με μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς θα έπρεπε να μοιάζει η εφαρμογή.

Αρχικά, ήθελε να δημιουργήσει μια εφαρμογή που θα σε γλυτώνει απ’ τα βαρετά ραντεβού, αλλά η ιδέα σύντομα εξελίχθηκε , σύμφωνα με τον πρόεδρο του Yeti ,Tony Scherba.