Η εφαρμογή που θα λατρέψουν οι χρήστες του Twitter

Η εφαρμογή που θα λατρέψουν οι χρήστες του Twitter
An illustration picture shows the log-on icon for the Website Twitter on an Ipad in Bordeaux, Southwestern France, January 30, 2013. REUTERS/Regis Duvignau (FRANCE - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS) - RTR3D6NN

To Project Lightning είναι μία προσπάθεια για εξακρίβωση και επιμέλεια των ειδήσεων live γεγονότων.

Το Project Lightning είναι μία ιδέα αντίστοιχη με αυτή της καρτέλας «Discover» που διέθετε το Twitter και δεν υπάρχει πλέον, η οποία στοχεύει στο να γίνεται καλύτερη επιμέλεια και ομαδοποίηση των tweet που αφορούν στην κάλυψη live γεγονότων για να μπορούν οι χρήστες που το επιθυμούν να τα παρακολουθούν ευκολότερα και αμεσότερα.

Η μεταφορά πληροφοριών και ειδήσεων στο χρόνο που συμβαίνουν είναι το δυνατότερο «χαρτί» του Twitter και το Project Lightning είναι μία προσπάθεια να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο, αφού το μεγάλο μειονέκτημα της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης μέχρι στιγμής ήταν πως οι χρήστες δυσκολεύονταν να παρακολουθήσουν τη ροή των ειδήσεων που αφορούσαν στο γεγονός που επιθυμούσαν.

Το Project Lightning σας δίνει τη δυνατότητα να κλικάρετε πάνω στο live γεγονός που θέλετε να παρακολουθήσετε και να λαβάνετε τα tweets που αφορούν σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο. Τη δουλειά της ομαδοποίησης θα αναλάβει μία ομάδα συντακτών που θα εργάζεται υπό την καθοδήγηση της Katie Jacobs Stanton.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθούν αυτά τα ομαδοποιημένα tweet εντός του ήδη υπάρχοντος timeline τους, χωρίς να ακολουθούν τους λογαριασμούς που συμπεριλαμβάνονται στα ομαδοποιημένα tweet. Κατά μία έννοια, είναι ένας τρόπος να παρακολουθείτε ένα γεγονός, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείτε το σύνολο των λογαριασμών που εμπλέκονται.