Οι φαν το ζήτησαν και το Netflix το κάνει πράξη: Δεν παύεται η εκπομπή του Άντονι Μπουρντέν

Οι φαν το ζήτησαν και το Netflix το κάνει πράξη: Δεν παύεται η εκπομπή του Άντονι Μπουρντέν

H υπηρεσία streaming είχε σχεδιάσει τον τερματισμό του προγράμματος μέσα στον Ιούνιο, μετά τον θάνατο του παρουσιαστή.

Μετά από την έντονη αντίδραση των θαυμαστών της, το Netflix συμφώνησε στη συνέχιση της προβολής της δημοφιλούς εκπομπής του Άντονι Μπουρντέν, «Άγνωστα Μέρη».

Η υπηρεσία streaming είχε αρχικά σχεδιάσει να αφαιρέσει το εν λόγω πρόγραμμα στις 16 Ιουνίου. Όμως, μετά το θάνατο του Μπουρντέν, πολλοί θαυμαστές πίεσαν το Netflix προκειμένου να συνεχιστεί η προβολή της εκπομπής, με πολλούς να συμμετέχουν σε λίστα με υπογραφές, όπου ζητούσαν να διατηρηθεί στον «αέρα» η εκπομπή.

Την Πέμπτη (14/6), το Netflix σε ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πλέον σε θέση να επεκτείνει τη συμφωνία αδειοδότησης για την εκπομπή και ότι το «Άγνωστα Μέρη» θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στο Netflix «για πολλούς μήνες ακόμα» στις ΗΠΑ.

Η εκπομπή «Άγνωστα Μέρη», η οποία μεταδίδεται στο CNN, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην 11η σεζόν της. Τα τελευταία δυο επεισόδια θα παρουσιαστούν στις 17 και 24 Ιουνίου, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Μπουρντέν αυτοκτόνησε την προηγούμενη εβδομάδα στη Γαλλία, ενώ έκανε τα γυρίσματα ενός επερχόμενου επεισοδίου της διάσημης εκπομπής.