Η φανέλα με το νούμερο 10 και οι πωλήσεις των 2 εκατ. ευρώ

Η φανέλα με το νούμερο 10 και οι πωλήσεις των 2 εκατ. ευρώ
PARIS, FRANCE - AUGUST 04: Neymar of Paris Saint-Germain (PSG) pose during his presentation to the press at Parc des Princes on August 4, 2017 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images) Photo:

Η μανία - Νεϊμάρ στο Παρίσι φέρνει τα πρώτα σημαντικά κέρδη μετά τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία.

Η φανέλα με το νούμερο «10» στο ποδόσφαιρο, χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τα αστέρια της ομάδας

Πριν την ημέρα της άφιξης του Νεϊμάρ την Παρί Σ.Ζ , ο Αργεντινός Χαβιέ Παστόρε την έθεσε στην διάθεση  του Βραζιλιάνου επιθετικού, εξηγώντας, μετά το ντεμπούτο της ομάδας στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Αμιέν:

«Ήξερα ότι η άφιξή του ήταν σημαντική για τον σύλλογο. Ήξερα ότι του άρεσε ο αριθμός «10». Εκείνος μου μίλησε νωρίτερα γι ‘αυτό. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πάρω το 27. Πέρυσι έπαιξα μόνο 15 παιχνίδια με το «10». Πρόκειται για μια αλλαγή. Ας δούμε, μπορεί να είναι καλύτερα τώρα».

Πάντως οι φίλοι της Παρί Σ.Ζ  έχουν ανταποκριθεί στην άφιξη του Νεϊμάρ  με μεγάλο ενθουσιασμό. Στις δύο πρώτες ημέρες του ως παίκτης της γαλλικής ομάδας, ο σύλλογος έχει πουλήσει περισσότερες από 20.000 φανέλες με το όνομά του, εξασφαλίζοντας περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ.