Η Google λανσάρει ένα νέο «έξυπνο» WiFi ρούτερ

Η Google λανσάρει ένα νέο «έξυπνο» WiFi ρούτερ
epa03209882 (FILE) A file photograph dated 10 April 2008 shows the Google logo at the Belgrave House in central London, Britain. Media reports on 07 May 2012 state that Google has been found guilty of breaching copyright in a case brought by Oracle regarding its programming language Java by a court in San Fransisco, USA. EPA/DANIEL DEME Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τί θα παρουσιάσει η τεχνολογική εταιρεία στην εκδήλωσή της.

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει σε εκδήλωση της εταιρείας, στις 4 Οκτωβρίου, το πρώτο της WiFi ρούτερ, που φέρει το όνομα Google WiFi και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στα 129 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Android Police.

Σημειώνεται ότι την περσινή χρονιά, η τεχνολογική εταιρεία κυκλοφόρησε το OnHub σε συνεργασία με την TP-LINK.

Η Google ακόμη αναμένεται να παρουσιάσει τα Pixel και Pixel XL smartphones, ένα νέο Chromecast που υποστηρίζει 4K, το ακουστικό Daydream VR και το Google Home, ένα εναλλακτικό Amazon Echo.

Το Wi-Fi router της Google θα προσφέρει μεγαλύτερο φάσμα συνδεσιμότητας από ό, τι τα περισσότερα router που κυκλοφορούν, καθώς και ορισμένα έξυπνα χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του OnHub, που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ολοκλήρωση με τα smart lights της Phillips, υποστήριξη IFTTT, ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας όλα-σε-ένα και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Wi-Fi της Google θα μπορεί να προσφέρει μια λειτουργία δικτύου «πλέγμα», με τη σύνδεση πολλαπλών router γύρω από το χώρο του γραφείου ή του σπιτιού, γεγονός που εγγυάται ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ εκτός δικτύου σε περίπτωση που απομακρυνθείτε από το δίκτυο.