Η Huawei παρουσιάζει τον διασυνδεδεμένο κόσμο στο Mobile World Congress

Η Huawei παρουσιάζει τον διασυνδεδεμένο κόσμο στο Mobile World Congress

Το μέλλον του mobile computing είναι εδώ με τα νέα HUAWEI MateBook X Pro και HUAWEI MediaPad M5 Series καθώς επίσης και το πρώτο 3GPP 5G CPE στον κόσμο.

Συνεχίζοντας την παράδοση στο λανσάρισμα πανίσχυρων και αισθητικά πανέμορφων φορητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, η Huawei Consumer Business Group (CBG) παρουσίασε σήμερα το HUAWEI MateBook X Pro, την σειρά tablet HUAWEI MediaPad M5 και το πρώτο τερματικό CPE που υποστηρίζει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο τηλεπικοινωνίας 3GPP για δίκτυα 5G.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες, οι συσκευές αυτές αποδεικνύουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τη δυνατότητα της τεχνολογίας να χαρίσει καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες.«Στη Huawei μας οδηγεί το όραμα ενός πλήρως διασυνδεδεμένου κόσμου.

 

Για να το κάνουμε πραγματικότητα, επενδύουμε σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη, ώστε να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν και συνδέονται με την τεχνολογία», ανέφερε ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group. «Ο στόχος μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τα όρια του εφικτού μέσω της τεχνολογίας και των καινοτομιών. Με το λανσάρισμα των νέων HUAWEI MateBook X Pro και HUAWEI MediaPad M5 Series καθώς και του πρώτου 3GPP 5G CPE στον κόσμο, κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας για πρωτοποριακές συσκευές που επαναπροσδιορίζουν κάθε ψηφιακή εμπειρία».

Τα HUAWEI MateBook X Pro και HUAWEI MediaPad M5 Series θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη, την Κίνα, τη Βόρειο Αμερική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή από την άνοιξη του 2018.

  • HUAWEI MateBook X Pro

Ένα εξαιρετικά λεπτό αλλά πανίσχυρο notebook 13,9 ιντσών, με μία νέας τεχνολογίας 3K οθόνη αφής HUAWEI FullView που καταλαμβάνει το 91% της επιφάνειας του. Διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™ i5/i7, μπαταρία 57,4 Wh (τυπική χωρητικότητα) μεγάλης αυτονομίας και κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® MX150 με 2 GB GDDR5 μνήμης –στοιχεία που το καθιστούν ένα από τα ελαφρύτερα και συνάμα ισχυρότερα notebooks της αγοράς.

Το HUAWEI MateBook X Pro έρχεται με σύστημα ήχου Dolby Atmos και ειδικά κατασκευασμένα ηχεία για κορυφαίο ποιοτικά ήχο, εκπληκτικής πιστότητας που θα γεμίσει τον χώρο γύρω από τον χρήστη, μεταφέροντάς τον αυτοστιγμεί στο κέντρο της δράσης.

  • HUAWEI MediaPad M5 Series

Με εργονομικό σχεδιασμό, λεία επιφάνεια και 2K ΗD, ClariVu 5.0 οθόνη με 2.5D γυαλί, το πανίσχυρο tablet στις 8,4 ή τις 10,8 ίντσες διαθέτει τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία της Harman Kardon, τα οποία πλαισιώνει η τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι επιβλητικό 3D ήχο υψηλής ποιότητας για μία άνευ προηγουμένου ακουστική εμπειρία.

Το HUAWEI MediaPad M5 Pro των 10,8 ιντσών, συνοδεύεται από ένα εξαιρετικής ακρίβειας HUAWEI M-Pen με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης που θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το κράτημα σημειώσεων, τη δημιουργία σχεδίων και τη ζωγραφική.

  • 3GPP 5G CPE (Customer Premise Equipment)

Το HUAWEI 5G CPE είναι το πρώτο στο είδος του που υποστηρίζει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο τηλεπικοινωνιών 3GPP. Σε εκδόσεις κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέρει ταχύτητες downlink έως και 2 Gbps, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα 4G και 5G. Στηρίζεται στο chipset Balong 5G01 που έχει αναπτύξει η Huawei – το πρώτο στον κόσμο που υποστηρίζει το πρότυπο 3GPP για εμπορική χρήση – συμβατό με όλες τις ζώνες 5G, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο φάσμα millimeter wave (MMW) και κάτω από τα 6 GHz.