Η Η&Μ ανάμεσα στις «Καλύτερες Εταιρείες εργασίας στο χώρο της μόδας για το 2017»

Η Η&Μ ανάμεσα στις «Καλύτερες Εταιρείες εργασίας στο χώρο της μόδας για το 2017»

«Η H&M δεσμεύεται έτσι ώστε να γίνει ένας σπουδαίος εργοδότης» δήλωσε η Global Head of ΗR του ομίλου.

H H&M συμμετέχει στο πρώτο annual report του Business of Fashion με τις «Καλύτερες Εταιρείες εργασίας στο χώρο της μόδας για το 2017», το οποίο προβάλει τους κορυφαίους παγκόσμιους εργοδότες στον κλάδο σήμερα.

«Η H&M δεσμεύεται έτσι ώστε να γίνει ένας σπουδαίος εργοδότης. Η εταιρεία γίνεται ακόμα πιο δυνατή με το να ακούει το feedback των εργαζομένων που έχουν θετικά αποτελέσματα στον οργανισμό. Οι αξίες της H&M δημιουργούν μια κουλτούρα στην οποία όλοι μπορούν να συνεργαστούν με σκοπό να αξιοποιηθούν οι μοναδικές γνώσεις, ικανοτητες και εμπειρίες του κάθε ατόμου.» λέει η Helena Thybell, Global Head of ΗR του ομίλου H&M.

Το Business of Fashion έκανε έρευνα σε περισσότερους από 2.600 επαγγελματίες του χώρου, που αντιπροσώπευαν περισσότερες από 190 κορυφαίες εταιρείες μόδας από όλο τον κόσμο, για το πρώτο τους annual report: «The Best Companies To Work For In Fashion». To report περιέχει μια αντικειμενική αξιολόγηση για τους κορυφαίους εργοδότες στο χώρο της μόδας, βασισμένη σε 29 διαφορετικά στοιχεία και σε αναλυτικό ποιοτικό feedback που δόθηκε.

Τα συναισθήματα των εργαζομένων μετρήθηκαν ανάμεσα σε τρεις κύριους δείκτες:  ανταμοιβές και οφέλη, ηγεσία και ανάπτυξη και εργασιακή κουλτούρα και περιβάλλον.  Με βάση τις συνολικές επιδόσεις, 16 εταιρείες αναγνωρίστηκαν με κορυφαίες επιδόσεις σε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους βασικούς τομείς.