Η Η&Μ Ελλάδος στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των πληγέντων της φονικής πυρκαγιάς

Η Η&Μ Ελλάδος στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των πληγέντων της φονικής πυρκαγιάς

Η εταιρεία θα ενισχύσει τον ειδικό λογαριασμό αρωγής που έχει δημιουργήσει η οργάνωση και θα προσφέρει είδη ρουχισμού για την κάλυψη των αναγκών ένδυσης. 

Η Η&Μ Ελλάδος, θέλοντας να υποστηρίξει το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές, προχωρά σε δωρεά συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Η εταιρεία θα ενισχύσει τον ειδικό λογαριασμό αρωγής που έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και θα προσφέρει είδη ρουχισμού για την κάλυψη των αναγκών ένδυσης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που σημάδεψαν την Αττική τις προηγούμενες ημέρες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η Η&Μ αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που παλεύουν να ορθοποδήσουν. Το Σώμα Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. επέδειξε από την πρώτη στιγμή τεράστια αυταπάρνηση και ψυχικό σθένος, παρέχοντας πρώτες βοήθειες, υγειονομική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη όπου υπήρχε και υπάρχει ανάγκη. Μέσα από τη δωρεά αυτή, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το ανθρωπιστικό έργο του Ε.Ε.Σ., ώστε να συνεχίσει να προσφέρει με την ίδια προσήλωση ανακούφιση στις πληγείσες περιοχές», δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager της H&M Ελλάδος.